Nefer Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Hej! Jestem nowa na forum więc może piszę nie w tym dziale? Czy ktoś wie co nie co na temat czasu realizacji przyśnionych znaczeń? Z interpretacją u mnie nie jest żle, ale mam kłopot z określeniem czasu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nefer Posted February 18, 2008 Author Share Posted February 18, 2008 Chodziło mi o sny prorocze choć te też są ważne i mniej ważne ( dotyczące codzienności i np. życia lub wypadku) ja zauważyła u siebie pewną prawidłowość np. albo zaraz albo do 14 dni. Kiedy zaraz to wiem gorzej z tym drugim terminem ale ,,ćwiczenie czyni mistrza". Brak mi pewnych elementów i dlatego szukałam kogoś kto ma podobne doświadczenia. Istnieje sporo starodruków na ten temat i jeden nawet posiadam- więc pewne wskazówki są tylko no właśnie tylko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Ja nie wiem czy to dobry temat, ale czy godzina w realu am znaczenie na śnienie danego snu? Mi np. śnią się różne dziwne rzeczy ok. 3 nad ranem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lehua768 Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Chodziło mi o sny prorocze choć te też są ważne i mniej ważne ( dotyczące codzienności i np. życia lub wypadku) ja zauważyła u siebie pewną prawidłowość np. albo zaraz albo do 14 dni.Kiedy zaraz to wiem gorzej z tym drugim terminem ale ,,ćwiczenie czyni mistrza".Brak mi pewnych elementów i dlatego szukałam kogoś kto ma podobne doświadczenia.Czy ktoś wie co nie co na temat czasu realizacji przyśnionych znaczeń? Z interpretacją u mnie nie jest żle, ale mam kłopot z określeniem czasu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senny boy Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Hmm a czym się różnią sny prorocze od tych normalnych? Albo inaczej, jak je odróżnić. Tzn. Proroczy od normalnego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tao-Universum Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Są pewne wspólne mianowniki dla obu snów,ale jeżeli nie masz doświadczenia z ezoteryki,to naprawdę trudno będzie je odróżnić. Stwierdzisz że są prorocze dopiero jeśli się spełnią. Godzina też nie jest ustalona,ale jeśli masz dziwne snu o 3,to nie jest dobry znak. Zapraszam do zapoznania sie z lekturą http://www.tao-universum.pl/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts