Nefer Napisano 16 Lutego 2008 Napisano 16 Lutego 2008 Hej! Jestem nowa na forum więc może piszę nie w tym dziale? Czy ktoś wie co nie co na temat czasu realizacji przyśnionych znaczeń? Z interpretacją u mnie nie jest żle, ale mam kłopot z określeniem czasu! Cytuj
Nefer Napisano 18 Lutego 2008 Autor Napisano 18 Lutego 2008 Chodziło mi o sny prorocze choć te też są ważne i mniej ważne ( dotyczące codzienności i np. życia lub wypadku) ja zauważyła u siebie pewną prawidłowość np. albo zaraz albo do 14 dni. Kiedy zaraz to wiem gorzej z tym drugim terminem ale ,,ćwiczenie czyni mistrza". Brak mi pewnych elementów i dlatego szukałam kogoś kto ma podobne doświadczenia. Istnieje sporo starodruków na ten temat i jeden nawet posiadam- więc pewne wskazówki są tylko no właśnie tylko... Cytuj
Tiger Napisano 21 Kwietnia 2009 Napisano 21 Kwietnia 2009 Ja nie wiem czy to dobry temat, ale czy godzina w realu am znaczenie na śnienie danego snu? Mi np. śnią się różne dziwne rzeczy ok. 3 nad ranem. Cytuj
lehua768 Napisano 10 Sierpnia 2010 Napisano 10 Sierpnia 2010 Chodziło mi o sny prorocze choć te też są ważne i mniej ważne ( dotyczące codzienności i np. życia lub wypadku) ja zauważyła u siebie pewną prawidłowość np. albo zaraz albo do 14 dni.Kiedy zaraz to wiem gorzej z tym drugim terminem ale ,,ćwiczenie czyni mistrza".Brak mi pewnych elementów i dlatego szukałam kogoś kto ma podobne doświadczenia.Czy ktoś wie co nie co na temat czasu realizacji przyśnionych znaczeń? Z interpretacją u mnie nie jest żle, ale mam kłopot z określeniem czasu! Cytuj
Senny boy Napisano 22 Sierpnia 2010 Napisano 22 Sierpnia 2010 Hmm a czym się różnią sny prorocze od tych normalnych? Albo inaczej, jak je odróżnić. Tzn. Proroczy od normalnego? Cytuj
Tao-Universum Napisano 3 Września 2010 Napisano 3 Września 2010 Są pewne wspólne mianowniki dla obu snów,ale jeżeli nie masz doświadczenia z ezoteryki,to naprawdę trudno będzie je odróżnić. Stwierdzisz że są prorocze dopiero jeśli się spełnią. Godzina też nie jest ustalona,ale jeśli masz dziwne snu o 3,to nie jest dobry znak. Zapraszam do zapoznania sie z lekturą http://www.tao-universum.pl/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi