Psowaty Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Witam. Mam dla was dość ciekawe zadanie Kuzynowi urodziło się dziecko(w realu) dlatego we śnie przyjechałem go odwiedzić. Kuzyn zabrał nas do baru, gdzie jedliśmy kilogramy lodów truskawkowych (dosłownie kilogramy! xd) Był tam tez Mariusz Pudzianowski, z którym omieszkałem się pokłócić, ale nie wiem dlaczego ani o co. Sen był szary, ale lody były koloru różowego - z tąd mam pewność, że były truskawkowe. Podczas snu czułem smak i zdenerwowanie. Jadłem i jadłem aż było mi głupio, że mi coś od tego przybędzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dharma Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Sen mówi o twoich potrzebach ( jedzenie lodów) sam fakt iż są to lody w kolorze różowym i to bardzo zaakcentowanym różowym jak mówisz oznacza, że brakuje Tobie jakby "uczuć" w Twoim życiu...czułości rozumienia, kogos na kim możesz całkowicie bezgranicznie polegać i to w taki sposób pełny .. bez ukrywania czegokolwiek.. (kogos go kogo mozna się przytulić hah) łapczywe jedzenie oznacza, po porstu pilną potrzebę... Pudzianowski i kłótnia oznaczają odreagowanie emocji które spotykają Ciebie w dniu... Musiałeś sie na kims wyżyć i zachować swój autorytet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts