Shoni Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 nie mogę dojśc poprzez sennik co znaczy : -szukanie butów, zgubiłam buty w szatni szkolnej, nie widziałam ich ale te buty których szukałam sa czarne i podarte przy palcu -całowanie sie, chłopak który mi sie podoba to zrobił , i ja po chwili powiedziałam ze jednak nie moge (dodam że dzień wczesniej było blisko pocałunku między nami, ale ja nie chciałam) i po pocałunku miałam bardzo wilgotne usta - szłam z tym chłopakiem od pocałunku po parku i w prawej ręce miałam smycz na której trzymałam psa, on chciał moja ręke, a ja nie wiedziałam czy chodzi mu o to żeby dac mu moja lewa ręke, czy smycz z prawej ręki prosze o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoni Posted June 17, 2010 Author Share Posted June 17, 2010 proszę o interpretację Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psowaty Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Buty są symbolem seksualnym żeńskim. Pragniesz chłopa, ale nie robisz nic więcej. Musisz zadziałać a nusz Ci się poszczęści Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts