g8sia Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 miałam dziwny sen- ja i mój przyjaciel, który kilka tyg. temu nieoczekiwanie wyznał mi, że coś do mnie czuje (ja jednak nie jestem zainteresowana bo jestem w związku od 3 szczęśliwym) jedzie ze mną samochodem, nagle łapie za rękę nie chce puścić, potem znajdujemy się na statku na środku czarnego jakby strasznego morza, fale są wysokie, sztorm, nagle mój przyjaciel zauważa w wodzie plik banknotów i wyskakuje za burtę w dziką toń morza, na tym kończy się ten sen, proszę o interpretację Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psowaty Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Czekają cię nowości w życiu. Być może z tą osobą z samochodu. Twój kolega wyskakując dla pieniędzy pokazuje, że zdołasz uchronić się przed wydatkami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Witam! Ja odczytuje to jako ostrzeżenie przed podróżą samochodem i to dla ciebie a nie przyjaciela. (skrępowana ręka uściskiem, który "przenosi" cię na statek) co do pieniędzy czy nie wybierasz się na jakiś wypoczynek za który już zapłaciłaś? Przypomnij sobie kto siedział za kierownicą, to ważne! Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
broncea Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 ja tu widzę jakieś niewyjaśnione spr z przyjacielem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts