Skocz do zawartości

Sen z wilkami

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę o intepretację snu dla mojego znajomego, który jest ciężko chory i na dodatek został ciężko pobity przez członka własnej rodziny:

Uciekałem w nocy przez las. Goniły mnie wilki, które mnie gryzły, ale jakoś udało mi się uciec. Zobaczyłem jakiś domek, był tam pies, który bardzo wył. Była też kobieta, która w lesie jeździła na białym koniu, a za nią biegły te wilki (wyglądało to jakby je naprowadzała w moją stronę, znów zaczęły mnie gryźć). Patrząc na psa, bardzo krwawiła mi twarz, ręce. To była jedna wielka masakra.

Napisano (edytowane)

Jest to ucieczka przed kłopotami bliscy i znajomi spiskują przeciw tobie sen sugeruje to że nie rozwiązałeś pewnych problemów, które musisz rozwiązać wyraźnie sen mówi o cierpieniu które jest w tobie gryziesz się tym . Kon by zapowiadał wydarzenia w twoim życiu finansowe uczuciowe, wiki ostrzegaj przed intrygą wokół twojej osoby w najbliższym czasie. Twarz to twój wizerunek jak cię widza inni. KARTY SNU i Marzeń sugerują taką podpowiedz = kłopoty rodzinne finansowe, uczuciowe dodatkowo karta 70 sugeruje że masz być konkretny w sprawach które są ważne dla ciebie . Karty sugeruje zadbaj o swoje zdrowie u specjalisty.

Edytowane przez Tęcza
Napisano
Jest to ucieczka przed kłopotami bliscy i znajomi spiskują przeciw tobie sen sugeruje to że nie rozwiązałeś pewnych problemów, które musisz rozwiązać wyraźnie sen mówi o cierpieniu które jest w tobie gryziesz się tym . Kon by zapowiadał wydarzenia w twoim życiu finansowe uczuciowe, wiki ostrzegaj przed intrygą wokół twojej osoby w najbliższym czasie. Twarz to twój wizerunek jak cię widza inni. KARTY SNU i Marzeń sugerują taką podpowiedz = kłopoty rodzinne finansowe, uczuciowe dodatkowo karta 70 sugeruje że masz być konkretny w sprawach które są ważne dla ciebie . Karty sugeruje zadbaj o swoje zdrowie u specjalisty.

Bardzo dziękuję za intepretację. Przekazałem ją mojemu znajomemu.