Shante Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Śniło mi się, że miałam iść na jakąś impreze i mama kazała mi sie ubrać w suknie ślubną. Ubrałam ją na siebie, ale zobaczyłam się w lusterku i stwierdziłam, że okropnie w niej wyglądam. Zdarłam ja z siebie, nie chciałam w niej wyjść. Proszę o interpretację i z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
restes Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 SHANTE ! Jak mi się zdaje oznacza to iż czujesz żę ludzie(zwłaszcza rodzina :mrgreen: ) spodziewają się po tobie byś była bardziej dojrzała (emocjonalnie) i odpowiedzialna , ale ty buntujesz się bo uwarzasz że dobrze jest tak jak jest chcesz być wolna , nie chcesz by ktokolwiek kontrolował to co robiszi jaka jesteś. Być może chodzi ci wyprowadzka po glowie . :mrgreen: Sama suknia ślubna wróży szczęście i dobrobyt, więc jak no to nie spojrzeć to z wszystko będzie po twojej myśli . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shante Posted February 29, 2008 Author Share Posted February 29, 2008 Dziekuję za pomoc No troche się buntuję to fakt, ale uwierz, że mam powody Mam nadzieję, że wszystko będzie po mojej myśli... Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts