antubis12 Napisano 17 Czerwca 2010 Napisano 17 Czerwca 2010 i jak ktoś ci źle ci życzy lub przeklina to trzeba go błogosławić mocą Jezusa Chrystusa i wtedy szatan ,zło nie ma do ciebie dostępu a jak juz ktoś przeklął to błogosławieństwo przerywa to przekleństwo tu dokładniej jes powiedziane czym jest przekleństwo i błogosławieństwo Radio Maryja - Katolicki G?os w Twoim Domu Cytuj
Gość Mafciek Napisano 27 Sierpnia 2010 Napisano 27 Sierpnia 2010 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... Prawie się ze śmiechu posikałem... Radio Maryja HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... Może nam powiesz co w takiej sprawie radzi "Jaśnie Oświecony" Ojciec Dyrektor HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Cytuj
Kaos Napisano 27 Sierpnia 2010 Napisano 27 Sierpnia 2010 Co się śmiejesz?? Troszkę tolerancji, niech sobie wierzą w takie coś że ich ochroni, ja tam z Lucjanem jestem na "ty" i wiem że niezłe beki ma z "cnotliwych". Dajmy im żyć w niewiedzy, nie burz tej wspaniałej sytuacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi