Alan Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Niedawno śniło mi sie że moja siostra zaczeła zachowywać sie niebezpiecznie i dziwnie. Wysłaliśmy ją nah badania i miała shizofremie, tej samej nocy zasztyletowała w nocy swoje koleżanki :mrgreen: Rodzice wpychają mnie do pokoju z nią dają siekiere i każą ją zabić! Ja z uśmiechem na ustach dekoruje pokuj jej krwią a potem wbijam siekiere w drzwi i sen sie kończy... Mam sie zacząć obawiać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czu-lung Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Rajciu, niezłe :mrgreen: .... wiesz co chyba nie, a miewasz częściej takie sny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alan Posted February 24, 2008 Author Share Posted February 24, 2008 Ogulnie o zabijaniu czy konkretnie siostry? :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czu-lung Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 A powiedz i jedno i drugie jak możesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alan Posted February 24, 2008 Author Share Posted February 24, 2008 Często mi sie śni że ogoś morduje albo ktoś jest zamordowany na moich oczach, często też mnie mordują. To raczej bardzo częste nawet jeżeli sen zaczyna sie spokojnie prawie zawsze ktoś w nim umiera. A że z siostrą to tylko 4 razy a przynajmniej tylko tyle pamiętam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czu-lung Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Kurna stary to niecodzienne, ale muszę pomyśleć, bo standardowo wychodzi bigos z truskawkami jak to analizuje............. [ Dodano: 2008-02-25, 20:28 ] Coś mi zaświtało... Masz fobie śmierci i ciągłe sny z nią związane. Hmmm to musi mieć związek. Dojdę do tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alan Posted February 26, 2008 Author Share Posted February 26, 2008 Dzięki :mrgreen: Jesteś jakimś psyhologiem czy coś w tym stylu :razz: traktujesz chyba teforum baardzo poważnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alan Posted February 27, 2008 Author Share Posted February 27, 2008 Chyba będe musiał prosić o wyjaśnienie z tymi truskawkami i bigosem bo nie rozumiem :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts