Skocz do zawartości

błyskawica z grzmotem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miałam bardzo dziwny sen, wręcz obudziłam się ze strachem.

śniło mi się, że kłócę się z moją młodszą siostrą z którą często się kłócę na jawie. Chcę zeby mi pożyczyła gitary bo chciałam spiewać w kosciele( na jawie to ona zawsze spiewa w kościele). Nie chciała mi jej dać! kłóciłysmy się i nagle obie wyszłysmy z podwórka naszego domu rodzinnego. zaczelo się chmurzyć. wiał wiatr. Ja szłam do Koscioła a ona do rodziców do ich miejsca pracy, bo bała sie o nich bo zapowiadało się na burzę. Szłyśmy kłócąc się. nagle w połowie drogi niebo stało się niemal granatowe, nie było wiatru, była wielka błyskawica- grzmot w kolorze czerwonym! to nie była normalna błyskawica. Blyskawica uderzyła niedaleko siostry. Bałam się o nią. wzięłam ja na plecy razem z gitarą i wróciłyśmy się do domu. Zaczęłam się martwić co z rodzicami, bo burza się przesuwała nad teren w który pracują... I obudziałam się z dreszczem....

Napisano

Sądzę, że ten sen jest zapowiedzią oczyszczenia relacji między Tobą a siostrą. Burza we śnie jest dobrym znakiem- symbolizuje zmiany gwałtowne, ale pozytywne. Piorun to również w tym wypadku dobry znak- rozładowanie napięć :) Według niektórych senników piorun który uderza tuż koło osoby, ale jej nie trafia może zwiastować przeprowadzkę.