clara_aneczka Napisano 24 Lutego 2008 Napisano 24 Lutego 2008 Witam! Co moze oznaczac ze komus sni sie caly czas smierc innych ludzi? Moja przyjaciolka tak ma. W jednym z tych snow umarlam ja. Podobno czula straszna rozpacz i cos jej przeszkodzilo w pojsciu na pogrzeb. Śnila jej sie rowniez smierc jej mamy Jedyne interpretacje jakie znajduje na necie to dlugie szczescliwe zycie jakos nie chce mi sie w to wierzyc.
restes Napisano 24 Lutego 2008 Napisano 24 Lutego 2008 Claro Powiedz mi aby czy którakolwiek osoba z jej snów umarła na prawdę ? TO WAŻNE !!!
restes Napisano 25 Lutego 2008 Napisano 25 Lutego 2008 Więc (na śczęście ) to jedynie sposób w jaki twoja kumpela odreagowuje ,może np. wkurzyć sie na ciebie i we śnie cie ukatrupić ,złość jej po tym przejdzie i się dziewczyna wyżyje ,niektorzy odreagowoją w ten sposob stres więc sie nie przejmuj ,a jak chcesz to spytaj ją czy ma do ciebie o coś żal . Pozdro (Będziesz żyła :mrgreen: ) Restes
clara_aneczka Napisano 26 Lutego 2008 Autor Napisano 26 Lutego 2008 dzis mojej przyjaciolce znowu snila sie smierc ale teraz osoby ktora na prawde umarla :/ nie wydaje mi sie zeby zywila jakis do mnie uraz snila jej sie tez przeciez smierc mamy a jest na studiach wiec za nia teskni zreszta my tez studiujemy w innych miastach i troche nam siebie brakuje. Nie boje sie ze te sny sie spelnia ale chcialabym wiedziec co sie dzieje.
Rekomendowane odpowiedzi