Ines1990 Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Śnił mi się mój były chłopak, byłam u niego w domu. W domu było 2 małych dzieci, jedno starsze drugie bardzo malutkie (miało kilka miesięcy) nie wiem czyje były te dzieci. Mój były wyszedł gdzieś na chwilę i w tym momencie zaczął dzwonić jego telefon komórkowy, dzwoniła jego obecna dziewczyna, ja ją rozłączyłam i rzuciłam telefon gdzieś za półkę. Później zajęłam się młodszym dzieckiem. Zaczęłam się z nim bawić siedząc w fotelu. w tym momencie przyszedł Darek i dał mi jogurt abym nakarmiła dziecko. Chwile rozmawialiśmy i zapytałam go po co chciał abym go odwiedziła... w tym momencie się obudziłam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psowaty Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Powiedz mi, kochasz go jeszcze? Jeśli tak, to sen był odzwierciedleniem twoich pragnień. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts