Skocz do zawartości

Przemiły weekend [kolejne ćwiczenie by czarna]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No to tak moje panie,widzę,że ćwiczonka bardzo dobrze idą,a moje to już wam w ogóle wychodzą świetnie,także postarałam się,aby ćwiczenia było dość krótkie,byście się nie narobiły,miały ubaw i żebym ja mogła łatwo wyłonić zwycięzcę:)

Jutro jadę do miasta, od razu mówię,że jadę do pracy.

Pytanie nr 1.

Co będę tam robiła/z czym będzie związana moja praca?

Pytanie nr 2.

Czy są to dobre zarobki/przynajmniej w związku,z moimi obecnymi wydatkami.

Pytanie nr 3.

Kto mi ta pracę załatwił/kim ta osoba dla mnie jest?

Pytanie nr 4.

Czy będzie to wyczerpująca praca?

****DLA CHĘTNYCH****

Jaka będzie tam panowała atmosfera?

Odpowiedź dam w poniedziałek,no albo później to się zobaczy jak kto chętny.

Mam nadzieję,że przyłączą się wszyscy,albo przynajmniej większość:lol:

Życzę powodzenia i skupienia:lol:

Napisano

pyt1 co będę robiła? król monet/8 monet/ 4 pucharów karty chyba pokazały pracę samą w sobie. wydaje mi się że jest to praca na świeżym powietrzu. dociągnęłam jeszcze 2 buław/ paź monet/ sprawiedliwość. albo to pokazuje tylko że jest totylko praca dodatkowa, albo że może będziesz opiekowac się dziećmi, może na jakichś zawodach albo na festynie.

pyt2 czy dobre zarobki? 10 mieczy/ 5 mieczy/ 6 mieczy - chyba masz dużo wydatków i ta praca pozwoli Ci na odcięcie sie od problemów finanasowych

pyt 3 kto załatwił ? król monet/ wisielec mezczyzna z którym jesteś w związku mąż, chłopak, chyba razem tam będziecie pracowac bo pojawił sie już w 1 pyt

pyt4 czy wyczerpująca? 8 mieczy/ 5 monet/ 3 pucharów fizycznie nie jest wyczerpująca ale może psychicznie będziesz czuła dyskomfort bo będziesz się czuła ograniczona w jakiś sposób, nie będziesz wykonywać do końca tej pracy tak jakbyś chciała, przez może troszkę bedziesz się czuc gorzej, ale ogólnie będzie fajowo , wesoło

pyt 5 atmosfera głupiec/ pustelnik/ 10 pucharów atmosfera rodzinna beztroska, przyjemna , aczkolwiek mozesz sie czuć troszke odizolowana

Napisano

Pytanie nr 1.

5 mieczy,Rycerz buław,9 dearów

Podejmowała szybkie decyzje...będziesz pracowała w miejscu gdzie może być sporo ludzi,knajpka,bar...obsługa

Pytanie nr 2.

2 pucharów,śmierć

Myślę,że pieniądze będą nie wystarczające...praktycznie już są przeznaczone na konkretny cel i tak jakbyś ich już nie miała...

Pytanie nr 3.

mag,4 denarów

Twój chłopak,partner,kochanek

Pytanie nr 4.

9 mieczy,gwiazda

tak psychicznie...na zewnątrz nie będziesz tego okazywać

****DLA CHĘTNYCH****

Wieża,6 mieczy

nie możesz zaniedbać spraw związanych z pracą ani popełniać błędów,bo to może być dla Ciebie zgubne....atmosfera nie ciekawa...będą momenty ,że będziesz chciała uciec

Napisano

Pytanie nr 1.

Co będę tam robiła/z czym będzie związana moja praca? - będziesz pracować jako nauczyciel, psycholog, terapeuta

Pytanie nr 2.

Czy są to dobre zarobki/przynajmniej w związku,z moimi obecnymi wydatkami. - będziesz zadowolona z zarobków

Pytanie nr 3.

Kto mi ta pracę załatwił/kim ta osoba dla mnie jest? - tę pracę załatwił Ci ktoś z rodziny (możliwe,że rodzic, stawiam na mężczyznę)

Pytanie nr 4.

chyba nie i wydaje mi się,że będzie to praca z dziećmi

Pyt 5. Atmosfera będzie dobra:)

Pozdrawiam

Napisano

Agnieszko dziękuję za udział w ćwiczeniu oraz wszystkim innym też,a mogłabyś powiedzieć jakie ci wyszły karty?

Napisano

No wł stawiałam karty mając krótką chwilkę i szczerze nie zapisywałam ani nie dopisywałam na forum. Nast razem podam, bo widzę,że każdy podaje ;)Pozdrawiam i jestem ciekawa finału:)

Napisano (edytowane)

Co będę tam robiła/z czym będzie związana moja praca? Królowa Kielichów - Paź Mieczy - Moc

Opieka nad kimś, może będziesz pracować jako opiekunka do dziecka.

Ta królowa w połączeniu z mocą... może to być też coś związanego z Twoją działalnością "karcianą", wróżyć będziesz.

Ostatnia opcja (ze względu na to, że paź trzyma u mnie miecze na poduszce na rękach przed sobą jak na tacy) -kelnerka.

Czy są to dobre zarobki/przynajmniej w związku,z moimi obecnymi wydatkami. 9 mieczy

Może i obiektywnie dobre, ale przy Twoich obecnych wydatkach raczej nie wystarczające, albo wręcz złe.

Kto mi ta pracę załatwił/kim ta osoba dla mnie jest? Rycerz Mieczy (dociągnięte 3 buław)

Mężczyzna, młody, może razem tam jedziecie lub on też tam będzie pracować.

Czy będzie to wyczerpująca praca? 10 denarów - Księżyc -5 mieczy

I tu mam kłopot, bo spytałam dokładnie tak jak zapisałaś pytanie i będąc konsekwentną pierwsza karta -pozytywna powinna być odpowiedzią na "tak".

Ja myślę, jednak że w momencie zadawania pytania nie byłaś jeszcze do końca pewna jak to będzie w rzeczywistości. Generalnie stopień intensywności adekwatny do zarobków, trzeba będzie trochę wysiłku włożyć, sporo na nogach chyba także. Czy to nie była praca późno wieczorem lub w nocy może?

Jaka będzie tam panowała atmosfera? 10 buław - As kielichów - Królowa buław

Trochę przytłaczająca, odczuwalne zmęczenie, ale atmosfera generalnie przyjazna. Jakaś kobieta wysunie się na pierwszy plan, będzie dominować w towarzystwie (chyba, że o Ciebie chodzi :oczko: )

Edytowane przez Sehnsucht
Napisano

Dobra nie ma problemu:)

Droga Agnieszko poprosiłam,żebyś podała karty,bo już się jakoś tak przyzwyczaiłam,że patrze na karty innych i sama się uczę w ten sposób,poza tym,to dobrze wpływa na naukę z tarotem,bo później możesz porównać wyniki do swoich kart...:) Aha a jeżeli chodzi o wasze odpowiedzi,to naprawdę zadziwiacie mnie!!:)Niektóre pkt bardzo trafne:)

Napisano

Dziękuję, wam bardzo dziewczynki,no to odpowiedź jutro,już nawet wyłoniłam zwycięzcę:P

Napisano
Dziękuję, wam bardzo dziewczynki,no to odpowiedź jutro,już nawet wyłoniłam zwycięzcę:P

Czarnulka chyba zapomniałaś o ćwiczeniu...dasz odpowiedź??...............:)

Napisano

oeju faktycznie,jutro postaram się odpowiedziec:P:P

• 4 miesiące temu...
Napisano

Jak już czarna sie pojawi na forum to może też poda rozwiązanie tego ćwiczenia

Napisano

Ojejku o tym cwiczeniu tez zapomnialam..kochane wielkie przeprosiny..jutro odpowiedz!!!!:)

Napisano

Przemiły weekend;

Już dosyć dawno temu pojechałam do pracy, tylko na jeden dzień,żeby pracować w cateringu, czyli jako kelnerka.

No cóż..zawsze mogłyby być większe,ale mi pasowało. Pieniądze były już przeznaczone na konkretny cel.

Moja przyjaciółka,którą znam już od dwóch lat.

Ojj była była. Wiele nerwów i zamęt. Nigdy nie spodziewałam się,że kelnerka ma tyle roboty, a jeszcze wtedy pracowałyśmy na weselu,gdzie było 350 bogatych osób.

Praca była nerwowa i czasem inne osoby ograniczały moje ruchy. Dla przykładu miałam przewodzić grupie czteroosobowej,a ja sama byłam tam pierwszy raz.

Oczywiście wygrała Arivo, która pomyliła się tylko w jednej odpowiedzi. Nie wiem dlaczego wyszedł wam mężczyzna,ale mogę się domyślać,że chodziło o ogólne zachowanie mojej koleżanki.. jest troszeczkę męska. Dobrze wiedzieć,że męskie karty nie zawsze pokazują mężczyzn.