Guest sheina Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Dzis mialam dosc dziwny sen,w szyskich elemetów nie pamietam. W kazdym razie na pewno jednym szczegolnym byl mezczyzna, brunet.. bardzo mi sie podobal fizczynie, chyba byl z zagranicy,rozmaiwalismy, nigdy nie czulam sie tak dobrze gadajac z facetem jak z nim wtedy... po jakims czasie okazalo sie,ze to aktor, ktory niedanwo grał chyba głowna role wjakims najnowszym czy niedawno granym w kinie filmie... : pamietam, ze bardzo mnie to zaskoczylo i we snie bylo jeszcze jakis dwoch mezczyzn, wiem,ze go porownywalam i wydal mi sie najwspanialszy.... nie wiem cs tam jeszcze byo,ale tak dokladnie... ;/ Drodzy nowi użytkownicy, nie gorączkujcie się, oczekując odpowiedzi na Wasze pytania i prośby! Nasze forum jest trochę jak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psowaty Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Nie kieruj się samym umysłem, a trafisz w dobre towarzystwo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts