Paulusia23 Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 To i ja zapytam. W moim życiu tak się ułożyło, że zostałam samotną matką 3-letniego dziś chłopca. Ostatnio miałam taki sen. Śniło mi się, że ktoś zabrał mojego synka i zostawił małą dziewczynkę - około roczną. Szukałam synka, w międzyczasie opiekując się tamtą dziewczynką. Trafiłam na trop synka, był w jakimś afrykańskim kraju, jakieś małżeństwo go porwało i dziewczynka była ich córką. Może to głupie, o co teraz spytam: ale czy mój sen oznacza coś złego? Proszę o interpretację... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psowaty Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Póki co nie radzisz sobie z życiem, ale wiesz lub dowiesz się co zmienić, aby było lepiej. Działaj wg tych planów na przyszłość, a w życiu Ci się w miarę ułoży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulusia23 Posted June 19, 2010 Author Share Posted June 19, 2010 Masz rację, mimo że studiuję i pracuję dorywczo, to moje życie nie układa się tak, jakbym chciała. Chodzi tu głównie o sferę zawodową i uczuciową. Dziękuję za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts