agniesia199008 Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Sniło mi się,ze byłam w więzieniu z dzieckiem. Nagle wyszłam z niego i znalazłam się przed blokiem w którym się wychowalam. Stali tam moi rodzice i brat i palili wszyscy papierosa. Co mam o tym myśleć?:icon_wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Jakie masz relacje z rodziną ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agniesia199008 Posted June 19, 2010 Author Share Posted June 19, 2010 Z rodziną bardzo dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
broncea Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 ten sen może oznaczać, że rodzina pomoże ci w trudnej sytuacji i bez względnie będzie po twojej stronie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Więzienie symbolizuje najczęściej sytuację z której ciężko jest znaleźć wyjście, która Cię ogranicza i "zmusza" do czegoś zabierając swobodę. Troszkę niepokoi mnie w tym śnie obraz Twojej rodziny. Mogę się mylić, ale mi to wygląda na to, że w Waszych relacjach jest coś szkodliwego, ciężko mi tu domyśleć się co... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agniesia199008 Posted June 19, 2010 Author Share Posted June 19, 2010 zapomniałam napisać,ze to więzienie było jakby w piwnicy mojego domu. Były tam też szare szczury. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Co do szczurów to mogą one symbolizować coś, co Cię gryzie, trapi, coś co tłumisz w sobie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts