Skocz do zawartości

Bractwo Krwii?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mam pytanie. Mój kolega spytał sie mnie czy nie znam jakegos obrzedu lub rytualu w ktorym dwie osoby spuszczaja sobie troche krwii do kielicha a potem wypijaja po lyku nie pamieta co bylo dalej. Po niewaz ja nic na ten temat nie wiem postanowilem zwrocic sie do osob DOSWIADCZONYCH i nie mowie ze to prawda z tym obrzedem. Czy ktos zna cos podobnego do tego?

Gość Iwanov
Napisano

Braterstwo.Zaciśnięcie więzów.Obrzęd inicjacyjny.

Napisano

zadawaj dalej takie pytania i zbieraj pieniążki na dobrego egzorcystę :]

Napisano

yhm.. cos takiego było czy jest u indian... ale wtedy się przecinało dłoń i się nimi łączyło.. o piciu nie słyszałem.

i sosnowiczan.. nie demonizuj.. jak mówi pozrzekało : kto pyta nie błądzi.

Napisano

mówię ogólnie o postach sokara, nie o tym jednym.

Napisano

Co sie tak o mnie martwicie? Narazie sie dowiaduje roznych rzeczy a nie je praktykuje.

Napisano

Po co napełniać kielichy?? Takie działania są wyłącznie symboliczne, nie muszą być spektakularne. Równie dobrze możnaby zrobić dziurkę w palcu igłą.

Gość Iwanov
Napisano

Jeden upuści cały kielich krwi,jeden upuści krople,a korzyści jakie z tego osiągnie zależą wyłącznie od człowieka.Tutaj bardzo ważna jest jak powiedział Kaos symbolika krwi,symbolika ofiary,a także sam kielich.