ponawiacz Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 śniło mi się, że podczas sexu mój chlopak wyrwał mi waginę!nie mam pojęcia co to oznacza, ale naprawdę dziwne to było nigdy wcześniej nie śniły mi się takie rzeczy, co to może oznaczac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaos Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Śmierć............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atapi Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Kaos- dlaczego śmierć? o_O` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Też zastanawiam się nad tym dlaczego niby śmierć... Skąd ten pomysł ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaos Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 A przeżylibyście wyrwanie waginy(jeśli takową posiadacie)??;p Żartuję sobie, wybaczcie i interpretujcie sobie dalej:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atapi Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Kaos- strasz tak ludzi dalej a Ci się przyśnię ;> Co do snu, to seks we śnie nie oznacza wcale seksu tylko relacje panujące między tymi ludźmi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponawiacz Posted June 21, 2010 Author Share Posted June 21, 2010 Kaos- strasz tak ludzi dalej a Ci się przyśnię ;>Co do snu, to seks we śnie nie oznacza wcale seksu tylko relacje panujące między tymi ludźmi... relacje? ale te pozytywne czy negatywne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atapi Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 To zależy od tego jakie emocje towarzyszyły Ci we śnie. Jeżeli byłaś przerażona to może oznaczać, że obawiasz się waszych relacji, może nadmiernego zaangażowania. Brak jakiś szczególnych emocji może być wskazówką żebyś po prosu zastanowiła się na tym w jakim kierunku zmierzacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts