kladzia Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 Moj ulubiony pierscionek a dokladnie 2 obraczki byl pokryty rdza a z jednej obraczki odpadlo jedno z trzech oczek... co moze to oznaczac? Cytuj
Pysiaczek Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 Taki sen może zapowiadać problemy w życiu uczuciowym. Cytuj
kladzia Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Napisano 20 Czerwca 2010 ale w momencie kiedy ja nie jestem zwiazana z nikim uczuciowo? Cytuj
Pysiaczek Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 Są jeszcze dwie możliwości, ale tym razem wolę się upewnić i zapytać Czy nie masz przykrych wspomnień z przeszłości związanych z mężczyzną ? Cytuj
kladzia Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Napisano 20 Czerwca 2010 oja no mam... bylismy zareczeni pozniej ze mna zerwal i jest z ta dziewczyna w czym mu to wcale nie przeszkadza zeby mnie meczyc telefonami i smsami Cytuj
Pysiaczek Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 No to mamy odpowiedź Sen jest wynikiem urazów i przykrości związanych z życiem uczuciowym z przeszłości, które nadal niepokoją Twoją podświadomość i umysł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi