kladzia Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Moj ulubiony pierscionek a dokladnie 2 obraczki byl pokryty rdza a z jednej obraczki odpadlo jedno z trzech oczek... co moze to oznaczac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Taki sen może zapowiadać problemy w życiu uczuciowym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kladzia Posted June 20, 2010 Author Share Posted June 20, 2010 ale w momencie kiedy ja nie jestem zwiazana z nikim uczuciowo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Są jeszcze dwie możliwości, ale tym razem wolę się upewnić i zapytać Czy nie masz przykrych wspomnień z przeszłości związanych z mężczyzną ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kladzia Posted June 20, 2010 Author Share Posted June 20, 2010 oja no mam... bylismy zareczeni pozniej ze mna zerwal i jest z ta dziewczyna w czym mu to wcale nie przeszkadza zeby mnie meczyc telefonami i smsami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 No to mamy odpowiedź Sen jest wynikiem urazów i przykrości związanych z życiem uczuciowym z przeszłości, które nadal niepokoją Twoją podświadomość i umysł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts