ask0 Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 (edytowane) Witam. Śniło mi się, że siedziałam ze znajomymi w mieszkaniu podobnym do mojego, ale nie dokładnie takim samym. Przyszła moja koleżanka ze studiów, nalała nam nieznany napój z którego lecia dziwna para, bardzo gęsta. Spojrzałam na balkon, a ona stała na barierce i skoczyła. Zabiła się. Wtedy się obudziłam. Bardzo proszę o interpretację snu. Czy on coś oznacza dla niej również? Z góry dziękuję. Edytowane 21 Czerwca 2010 przez ask0 Cytuj
Slawomir Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 Witam! Przybliż nam kogo masz na myśli mówiąc "moja" i "dla niej również" Cytuj
ask0 Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Napisano 21 Czerwca 2010 "Moja" to była pomyłka, kursor mi przeskoczył, już poprawiłam, a "dla niej również" - chodzi mi o to czy ten sen może mieć jakieś znaczenie co do życia tej koleżanki. Cytuj
ask0 Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Napisano 24 Czerwca 2010 Bardzo proszę o interpretację tego snu... Cytuj
Slawomir Napisano 25 Czerwca 2010 Napisano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Witam! Twoja koleżanka ma prawdopodobnie problemy z jakimiś środkami odurzającymi wskazuje na to napój z ktorego ulatnia sie dym (jako cos co zasłania, odurza ) oraz skok z balkonu mieszkania- utrata swiadomości. pozdrawiam: Sławomir Edytowane 25 Czerwca 2010 przez Slawomir Cytuj
Gość Indhi Napisano 28 Czerwca 2010 Napisano 28 Czerwca 2010 Twoja koleżanka przyjdzie do Ciebie z jakąś sprawą, będzie oczekiwała Twojej pomocy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi