Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam serdecznie, zadałam pytanie jak w temacie

rozkład na 3 runy

odwr. Ansuz, Othala, Sowilo

wydaje się, że tak, ale trzeba czasu, spokojnie do tego podejść

Gość Sowilo92
Napisano

Po pierwsze to trochę z offtopuje...nie lubię słowa docelowy, no po prostu nie trawie go, bo niby jaki ten cel?....partnera nie szuka się, aby osiągnąć cel....myślę, że może to być ten pan, z którym założysz szczęśliwą rodzinę, stworzycie ciepły dom, ale mnie się wydaje, że nad komunikacją trzeba popracować, mówicie, albo za mało, jesteście zamknięci, albo gadacie za dużo i niepotrzebnie...

Napisano

wiesz, to się dopiero między nami zaczyna, ale...ja czuję, że to TEN. nie wiem skąd i jak. czuję że mogę być spokojna i czekać na to co przyniesie los, bo już nas związał ze sobą, i będę z nim do końca, i będę matką Jego dzieci..to przekonanie jest bardzo silne. dlatego napisałam o docelowości, w innej sytuacji zapytałabym po prostu jak się rozwinie ta relacja

jeden wielki chaos myślowy, wybacz :)

Gość Sowilo92
Napisano (edytowane)

ależ nie mam czego Ci wybaczac, bo się kompletnie nie obraziłem;);)...a Othala jest i to przy Sowilo, więc związek stworzycie i to taki ciepły właśnie, bardzo milusińsko, ale nad stroną werbalną tego związku trzeba popracować koniecznie, bo taka niejasność wysyłanych komunikatów jest...

Edytowane przez Sowilo92
literówka
Napisano

hehe, idealnie to ująłeś - praca nad strona werbalną, niejasne komunikaty :) właśnie się z nim widziałam - z jego strony to wygląda tak, że nie powie jasno o co chodzi, ale wszyscy widzą, że się mną 'zaopiekowuje' ;) chce mi dać to co najlepsze i jak najszybciej - podczas gdy inni mogą sobie czeeekać :)