magau Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 Dzisiaj mi sie snil dosc dziwny sen. Byłam duchem, widziałam siebie jako biala mgle. Bylo mi dobrze w tym wcieleniu. Ktos mnie gonil i wolal za mna Ewa (chociaz mam na imie Magda) ale to bylam ja. Nie czulam sie zagrozona. Na koncu snu wylatuje przez okno i spadam w dol. W sennikach bycie duchem oznacza oderwanie od rzeczywistosci ale jakos nie bardzo mi to pasuje, bo raczej dosc mocno w tej rzeczywistosci tkwie. Ktos ma jakies pomysly?? Cytuj
Atapi Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 Czy nie jest tak, że tkwisz w rzeczywistości nieco zbyt mocno? Mnie to wygląda na potrzebę odpoczynku, wrzucenie na luz Cytuj
magau Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Napisano 21 Czerwca 2010 byc moze w ta strone trzeba na to popatrzec.Bo rzeczywiscie duzo u mnie zmartwien ostatnio i brak czasu na relaks Cytuj
Atapi Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 Ot i sprawa wyjaśniona, sen po prostu mówi że jeżeli troszkę odpuścisz to świat się nie zawali Dasz sobie radę i możesz pozwolić sobie na relaks Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi