milena.h Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Witam. Bardzo bym prosiła o interpretację mojego snu ponieważ czuje że to było coś ważnego a nigdzie nie jest on wypisany. Śnił mi sie pierścionek, który zdjęłam i ciągle ściskałam go w dłoni. Zrobiłam to nawet nieświadomie podczas snu i trzymałam go do momentu aż wstałam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atapi Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Czy obecnie jesteś w związku? Jeżeli tak to jak się wam układa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milena.h Posted June 24, 2010 Author Share Posted June 24, 2010 W związku nie jestem, mam bliskiego przyjaciela z którym układa mi sie w tym czasie nie najlepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atapi Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Sny w których występuje pierścionek najczęściej dotyczą związków. Twój sen jest odzwierciedleniem tego co się dzieje między Tobą a Twoim przyjacielem. Pierścionek zdjęłaś, ale nie pozbyłaś się go całkiem tylko trzymałaś. Możliwe, że wam się nie układa, podejrzewam jednak że nie chciałabyś całkiem tego zakończyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tęcza Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Ostatnie słowo w związku będziesz miała ty sama czy chcesz to kontynuować dalej czy zakończyć . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milena.h Posted June 29, 2010 Author Share Posted June 29, 2010 Dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Indhi Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Ten sen oznacza,że kumulujesz uczucia w sobie, ogólnie boisz się je okazywać, gdy ktoś się zjawia zaczynasz myśleć analizować powinnaś zacząć przejmować inicjatywę...Jest pragnienie przeżycia pięknej miłości,ale do końca nie wierzysz w to,że na to zasługujesz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts