Full Napisano 22 Czerwca 2010 Napisano 22 Czerwca 2010 Bardzo chciałabym prosić o interpretację snu, jaki przyśnił mi się tej nocy. Zacznijmy może od wyjaśnienia, że jest chłopak, którego kocham, niestety ostatnio wszedł w związek z moją przyjaciółką. A oto sen: Właśnie z tym chłopakiem znajduję się na wsi. Nie mamy gdzie spać, więc kładziemy się w ogromnej klatce. Kiedy się budzimy zaczynamy się namiętnie całować. Jest bardzo przyjemnie, kiedy on odchodzi mówiąc, że musi umyć zęby. Idę za nim i po chwili znajdujemy się w supermarkecie pełnym kamer. Następnie chodzimy za rękę po szkole, która jest nieco nawiedzona. On zostawia mnie zamkniętą w gabinecie chemicznym, a sam udaje się na pokaz mody. Nie wiedząc jak wyjść, przepalam drzwi kwasami z próbówek. Ostatecznie po latach wracam do tej szkoły, zobaczyć jak się zmieniła po moim odejściu. Chłopaka już nigdzie nie widać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi