Skocz do zawartości

sen o chłopaku,który mi się podoba.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakieś pare tygodni temu mi się śniło ,że jeden z kolegów chłopaka,który mi się podoba mówi mi ,że właśnie ten chłopak chce ze mną pogadać i na tym się urywa...

Znów ostatnio śniło mi się ,że biła mnie jedna ze znajomych w szkole noi ja zaczęłam głośno płakać noi ten koleś co mi się podoba stał tak tam i się patrzał ,a potem przybiegł do mnie i mnie obronił przed tamtą dziewczyną,poprostu strasznie się cieszyłam i mu dziękowałam.

Ale byłam wkurzona jak okazało się ,że to tylko sen ,bo byłam tak blisko już przytym chłopaku.A od jakiś paru miesięcy staram się go poderwać ,ale nic :( a on w tym roku wychodzi z tej szkoły ;(

Proszę ,pomóżcie zinterpretować mi ten sen!!

Napisano

W tych snach pokazane są Twoje marzenia i pragnienia.

Chciałabyś być blisko chłopaka, który Ci się podoba, czuć się przy nim bezpieczna i najważniejsza.

To czego pragniesz i o czym myślisz "przelewa" się na Twoje sny.

Napisano

Jeszcze chce dodać ,że kiedyś jeszcze mi się śniło ,ze ten chłopak umarł...ogólnie często mi się śnił.I zawsze jak już o nim zapominam to pojawia się on w mojich snach i moje uczucie do niego powraca :((

Napisano

Co do tego, że jak piszesz umarł we śnie to może się wiązać z relacjami które wtedy panowały między Wami (chodzi tu o ich pogorszenie).