malvalooka Napisano 22 Czerwca 2010 Napisano 22 Czerwca 2010 witam, miałam dzisiaj bardzo dziwny sen...nie potrafię go dokładnie opowiedzieć... nie wiem gdzie to się działo czy u mnie w domu czy nie ale na pewno w jakimś pomieszczeniu. śniła mi się moja rodzinka ja moi bracia i rodzice i jacyś ogromni faceci <w sensie napakowani> łysi z tatuażami wyglądali bardzo dziwnie, mieli wzrok jak tacy szatani... i ci właśnie faceci nas zaatakowali... bili się z moimi braćmi i rodzicami, ja się jakoś schowałam? nie wiem, po prostu nie 'oberwałam'... czy Ktoś potrafiłby mi pomóc i wytłumaczyć znaczenie tego snu? bo na prawdę nie wiem jak ma go interpretować... czy mojej Rodzinie coś grozi? z góry dziękuję za każdą odpowiedź pozdrawiam M. Cytuj
nygyn Napisano 26 Czerwca 2010 Napisano 26 Czerwca 2010 Nie jestem specem od analiz snów ale z pewnościa nie chodzi w nim o zagrożeniu dla Twojej rodziny :-) Nie wkrecaj sobie takich rzeczy bo bedziesz chodzić zestresowana. Cytuj
Atapi Napisano 27 Czerwca 2010 Napisano 27 Czerwca 2010 nygyn- może i nie jesteś specjalistą ale bardzo ładnie trafiłeś w sedno sprawy Sen nie dotyczy rodziny, a konfliktów wewnętrznych i słabości. Taki sen jest zachętą do pracy na sobą i swoim charakterem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi