annavel Napisano 22 Czerwca 2010 Napisano 22 Czerwca 2010 bardzo prosze o interpretacje zwiazku ja anna 29.09.1986 on Tomasz 15.12.1982 podobno jestesmy zwiazkiem karmicznym ..i cos mi mówia o jakis długach.. Będe bardzo wdzieczna za indywidualne wytłumaczenie Cytuj
annavel Napisano 23 Czerwca 2010 Autor Napisano 23 Czerwca 2010 podobno mamy do przepracowania jakies długi karmiczne, czy ktoś mogłby wyjasnic w jaki sposób mozna by je odpracowac i o jakie długi konkretnie chodzi Cytuj
Gość davo Napisano 27 Czerwca 2010 Napisano 27 Czerwca 2010 Annavel zwróć się z prośbą do Gosha.78 ona jest w tym świetna:) Cytuj
goshaa Napisano 28 Czerwca 2010 Napisano 28 Czerwca 2010 Annavel, partnerstwo to nie to samo co zależność i podporządkowanie.Ty jesteś znacznie silniejszą osobowością niż partner, co może Wam utrudniać zgodnośc w związku.Nie narzucaj mu nic.On ma swój rozum i uczucia.Twoja władza go tylko zniechęca.Ty się pojawiłas w jego życiu, aby pomóc mu zrealizować w pełni plan jego drogi życia. Cytuj
annavel Napisano 28 Czerwca 2010 Autor Napisano 28 Czerwca 2010 gosha78 a mozesz dokładniej co znaczy ze ja mam mu pomóc w realizacji drogi zycia? ja mu nic nie narzucam absolotnie raczej jestesmy układem wyrównanym..gdzie kazdy ma swoje zdanie tyle ze pomimo iz zadne z nas nie jets w pełni szczesliwe to nie umiemy sie od siebie uwilnic...ani byc razemw pełni szcześcia tak jak dwoje ludzi powinno;) Cytuj
goshaa Napisano 29 Czerwca 2010 Napisano 29 Czerwca 2010 Annavel podaj na priv dokładne dane, imiona(wszystkie) i nazwiska.Rozpatrzę to. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi