lavis Napisano 23 Czerwca 2010 Napisano 23 Czerwca 2010 Na pytanie;co jest powodem,dlaczego nie mam ruchu w pracy? wyszły; Hagal(o) Pertro(o) Ansuz(o) Jak zobaczyłam ten układ,pierwsze co odczytałam to to ,że powodem jest złe życzenie kogoś oby mi nie szło,w dodatku kogoś z mojego towarzystwa...?! Proszę ,pomóżcie mi to zinterpretować bo mam nadzieje ze sie myle.Co o tym myslicie?Jak Wy odczytacie ten układ?pozdrawiam Cytuj
brydziu Napisano 23 Czerwca 2010 Napisano 23 Czerwca 2010 Moim zdaniem chodzi raczej o to ze sama sytuacja wymaga cierpliwości, nikt ci źle nie życzy, to jest taki okres los na który nie mamy wpływu i samo to się rozwiąże. Z drugiej strony zaczyna się okres wakacyjny może to to ... Ale niech wypowiedzą sie inni bo jestem nie doświadczonym runista pozdrawiam i życzę powodzenia w pracy. Cytuj
lavis Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Napisano 24 Czerwca 2010 Moim zdaniem chodzi raczej o to ze sama sytuacja wymaga cierpliwości, nikt ci źle nie życzy, to jest taki okres los na który nie mamy wpływu i samo to się rozwiąże. Z drugiej strony zaczyna się okres wakacyjny może to to ...Ale niech wypowiedzą sie inni bo jestem nie doświadczonym runista pozdrawiam i życzę powodzenia w pracy. Brydziu ,warto zapamietac ten układ(dla doswiadczenia),bo jednak moje przypuszczenia ,odczyt się potwierdziły.Napisałam ten uklad do kogos innego,znawcy,nie interpretując go.On napisal dokladnie to co ja zinterpretowalam.Mało tego zrobilam rytual oczyszczenia i luster ...i co :dzisiaj i wczoraj utargi o niebo lepsze.Pozdrawiam Cytuj
brydziu Napisano 24 Czerwca 2010 Napisano 24 Czerwca 2010 no to gratuluje ale mówiłem ze moja przygoda z runami dopiero się rozpoczyna przede mna długa droga. Ciesze sie ze lepiej ci idzie w pracy i mam nadzieje ze tak będzie dale.j pozdrawiam. Cytuj
lavis Napisano 29 Czerwca 2010 Autor Napisano 29 Czerwca 2010 Hagal może wskazywać właśnie na to, że ktoś użył przeciwko nam magii/przeklął nas/źle nam życzył etc etc etc nie tylko Hagal,ale i Pertro ,ansuz mówi o ty ze słownie, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi