sosik89 Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Ostatnio mi się śniło, że dowiedziałam sie, że jestem w ciąży, ale bardzo nie chciałam tego dziecka. Ale najdziwniejsze było to, że kazano mi przyklejać coś do nóg i wchodzić w ogień bo wtedy ta ciąża zniknie :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosik89 Posted March 16, 2008 Author Share Posted March 16, 2008 Nie do końca tak jest, bo seksu nie uprawiam i jak na razie nie mam takiego zamiaru, a co do ciąży to czasem sama się zastanawiam patrząc na kobiety w ciąży, że chciałabym nosic takie malutkie życie pod swoim sercem. Ale wracając do snu, to nie wiem dokładnie co i kto kazał mi przyczepiać do nóg. Jednak to ne jest nic obciażającogo, bo to było coś malutkiego. Wyglądało jak jakieś tabletki, sama w tym śnie się dziwiłam, że to ma mi pomóc, ale sen się skończył tak, że stanełam na małej kostce betonowej a wokół mnie zapalono ogień. Dzięki:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosik89 Posted March 16, 2008 Author Share Posted March 16, 2008 dziękuję Ci bardzo :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts