ogi Napisano 25 Czerwca 2010 Napisano 25 Czerwca 2010 Witam! wpisuje bieganie jako nowy temat, wiem ze jest juz haslo "ucieczka" ale to nie o ucieczke przed niczym mi chodzi. notorycznie pojawia mi sie motyw biegania w snie, ale nie biegam na nogach , tylko jak malpa na 4 "lapach" albo... na rekach ! tak jest mi wygodniej we snie , wykonuje duze susy i naprawde pedze z zawrotna szybkoscia. Nie uciekam przed niczym , czsem po prostu sobie robie "przejadzke" na rekach a czasem sni mi sie, ze wykonuje jakies zwyczajne czynnosci np ide po cos do sklepu i sie spiesze, bo zaraz mi go moga zamknac wiec wskakuje na dlonie i zasuwam. w zasadzie to jak musze sie szybko przemieszczac we snie , to nie biegam na nogach tylko zawsze na 4 konczynach albo tylko na rekach. nie znalazlam zadnego wytlumaczenia w jakimkolwiek senniku, ktory chociazby czesciowo zahaczal o ten temat. pozdrawiam Cytuj
Slawomir Napisano 25 Czerwca 2010 Napisano 25 Czerwca 2010 Witam! mam wrażenie że brakuje ci wysiłku fizycznego a może wręcz poprostu boegania. pozdrawiam: Sławomir Cytuj
ogi Napisano 4 Lipca 2010 Autor Napisano 4 Lipca 2010 dziekuje za odpowiedz ale chyba nie o to chodzi. ruchu jako takiego mi nie brakuje, za to samego biegania nie znosze. natomiast we snie - na 4 lapach uwielbiam. Cytuj
Atapi Napisano 4 Lipca 2010 Napisano 4 Lipca 2010 Czyżby atawizmy we śnie się odzywały? ) Sen nietypowy- mogę tylko podejrzewać, że w życiu jesteś osobą aktywną, skłonną do pośpiechu i angażowania się całą sobą w to, za co się bierzesz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi