Veroniczka Napisano 25 Czerwca 2010 Napisano 25 Czerwca 2010 Śniło mi się że byłam w jakimś budynku, a na zewnątrz było bardzo pochmurno, i blisko wdziałam huragan, czy tam trąbę powietrzną.. Co to może znaczyć? Dodam że nie pierwszy raz w życiu miałam taki sen.. Cytuj
Atapi Napisano 25 Czerwca 2010 Napisano 25 Czerwca 2010 Twój sen trochę przypomina w treści i znaczeniu kataklizm który dotknął Filifionkę w "Opowiadaniach z doliny Muminków" Huragany i trąby powietrzne są symbolem sił oczyszczających, rozładowujący to co się w nas nagromadziło (chmury). Sny tego typu są zapowiedzią zmian, rozwiania wątpliwości, odkrywania prawdy Cytuj
Veroniczka Napisano 25 Czerwca 2010 Autor Napisano 25 Czerwca 2010 No i właśnie ten sen się spełnił Tak jak większość z resztą. Cytuj
Atapi Napisano 25 Czerwca 2010 Napisano 25 Czerwca 2010 Pozdrawiam i życzę dalszych pozytywnych zmian Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi