malutka2401 Napisano 27 Czerwca 2010 Napisano 27 Czerwca 2010 Witam, Dzisiejszej nocy śniło mi się że wypadł mi jeden ząb trzonowy, po wypadnięciu trzymałam go w ręku był biały i kształtny. Co to może oznaczać. Bardzo bym prosiła o interpretację. Pozdrawiam i z góry dziękuję Cytuj
Pysiaczek Napisano 27 Czerwca 2010 Napisano 27 Czerwca 2010 Strata zdrowego zęba może się wiązać z jakąś ważną stratą w rzeczywistości. Myślę, że chodzi tutaj o sprawy materialne, może czeka Cię jakiś większy wydatek... Cytuj
Slawomir Napisano 27 Czerwca 2010 Napisano 27 Czerwca 2010 Witam! Zęby są ściśle związane z naszym zdrowiem, gdy je tracimy nie mozemy gryść czyli posilać naszego organizmu przez co słabniemy. Twoja poświadomośc może ci sygnalizować abyś bardziej zwróciła uwagę na zdrowie swojej powloki cielesnej. Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi