malutka2401 Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Witam, Dzisiejszej nocy śniło mi się że wypadł mi jeden ząb trzonowy, po wypadnięciu trzymałam go w ręku był biały i kształtny. Co to może oznaczać. Bardzo bym prosiła o interpretację. Pozdrawiam i z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Strata zdrowego zęba może się wiązać z jakąś ważną stratą w rzeczywistości. Myślę, że chodzi tutaj o sprawy materialne, może czeka Cię jakiś większy wydatek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Witam! Zęby są ściśle związane z naszym zdrowiem, gdy je tracimy nie mozemy gryść czyli posilać naszego organizmu przez co słabniemy. Twoja poświadomośc może ci sygnalizować abyś bardziej zwróciła uwagę na zdrowie swojej powloki cielesnej. Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts