Wrath Napisano 27 Czerwca 2010 Napisano 27 Czerwca 2010 (edytowane) Witam Oto mój sen (tyle co z niego pamiętam) Jechałem autobusem z kolegą, tam rozmawialiśmy z naszą panią profesor z biologi, gdy nagle zobaczyliśmy że to nasz przystanek i udaliśmy się do wyjścia. Niestety nie zdążyliśmy wyjść bo było dużo ludzi i gdy doszliśmy do drzwi to one się zamkneły. Wtedy zawołałem do kierowcy żeby je otworzył i wyskoczyliśmy z kolegą z jadącego autobusu. No i wtedy zobaczyłem że jestem sam na jezdni, a w moim kierunku jedzie szybko jakieś duże auto (jakiś van czy jak to się tam nazywa). No i jak już było blisko to auto zaczeło skręcać na boki i w końcu przejechało obok mnie, ale bardzo blisko. Miałem wtedy uczucie że dotknąłem tego auta końcówkami palców, bo było tak blisko. To tyle w związku z tym prawie wypadkiem. Jest jeszcze dziwniejsza 2 połowa snu. Poszedłem z tym moim kolegą do kościoła, ale to było dziwne, bo w tym kościele odtwarzali jakiś film (był taki telewizor jak w kinie) no i było dużo ludzi. W była tam moja koleżanka z mojej obecnej szkoły ze swoim chłopakiem, siadła z tyłu i chyba mnie obserwowała a po chwili przyszła moja koleżanka ze starej szkoły i wtedy podeszłem do niej i zagadałem rozmowe, co jest dziwne, bo przez 3 lata szkoły nie rozmawiałem z nią zbyt wiele razu, bo jestem osobą bardzo nieśmiałą i zamkniętą. Pamietam że bardzo fajnie nam się gadało, nawet się z czegoś smialiśmy. Dodam też że te 2 koleżanki zawsze mi się bardzo podobały. Proszę o interpretacje snu. Edytowane 27 Czerwca 2010 przez Wrath Cytuj
Rejkun Napisano 29 Czerwca 2010 Napisano 29 Czerwca 2010 Pierwszy sen mówi o tym iż jeśli uwierzysz w siebie do uda ci sie dopiąc celów, ale z czasem doprowadzi to do utraty pieniędzy. Drugi natomiast mówi z,ę przez tą utratę pieniędzy pozyskasz nowych znajomych i odkryjesz swój talent. Cytuj
Atapi Napisano 29 Czerwca 2010 Napisano 29 Czerwca 2010 Tak. Środki komunikacji to droga naszego życia. W Twoim śnie wyskakujesz z jadącego autobusu i unikasz wypadku, co można interpretować jako uniknięcie kłopotów i to dosłownie o włos:) Druga część snu mówi o tym, że posiadasz jakiś duży potencjał (kościół) ale brak Ci pomysłów jak go wykorzystać(telewizja). Bardzo możliwe, że chodzi o Twoją osobowość i zaprezentowanie się w śród znajomych, o czym świadczyłby te dziewczyny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi