agusia86 Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Witam. Śnił mi się wilk, stał na dachu domu i wył do nieba od czasu do czasu zerkając w moją stronę (niestety nie pamiętam czy to był dzień czy noc). W którymś momencie rozmawiałam z jakąś starszą panią możliwe że z właścicielką tego domu i wyglądało na to że też tego wilka, zapytałam ją czy jest groźny a ona odpowiedziała mi że "swoich" broni a w stosunku do obcych też jest raczej nie groźny (coś w tym stylu). Po chwili popatrzyłam na wilka, stał już znacznie dalej i przestał wyć. Czy to może coś oznaczać? Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejkun Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 jest to ostrzeżenie przed niesumienną konkurencją . albo raczej jej koniec ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agusia86 Posted July 13, 2010 Author Share Posted July 13, 2010 dziękuje a jakiej sfery życia np to może dotyczyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejkun Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 chyba szkolnej.. ^^' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts