agusia86 Napisano 27 Czerwca 2010 Napisano 27 Czerwca 2010 Witam. Śnił mi się wilk, stał na dachu domu i wył do nieba od czasu do czasu zerkając w moją stronę (niestety nie pamiętam czy to był dzień czy noc). W którymś momencie rozmawiałam z jakąś starszą panią możliwe że z właścicielką tego domu i wyglądało na to że też tego wilka, zapytałam ją czy jest groźny a ona odpowiedziała mi że "swoich" broni a w stosunku do obcych też jest raczej nie groźny (coś w tym stylu). Po chwili popatrzyłam na wilka, stał już znacznie dalej i przestał wyć. Czy to może coś oznaczać? Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam. Cytuj
Rejkun Napisano 29 Czerwca 2010 Napisano 29 Czerwca 2010 jest to ostrzeżenie przed niesumienną konkurencją . albo raczej jej koniec ^^ Cytuj
agusia86 Napisano 13 Lipca 2010 Autor Napisano 13 Lipca 2010 dziękuje a jakiej sfery życia np to może dotyczyć? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi