Skocz do zawartości

Rozkład - Karta dnia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem początkujący, przepraszam za głupie pytanie. Jak wygląda rozkład na kartę dnia? Tasuję karty, przekładam, wykładam jedną kartę i to właśnie karta dnia?

Ps. Czy istnieją mężczyźni wróżący z tarota, czy to raczej zajęcie kobiece?:P Pozdrawiam!

Napisano

Odpowiem na część Twojego pytania:) tak istnieją mężczyźni którzy wróżą z tarota:)

Napisano

Z pewnością tak,ale dziś jest niedziela więc trochę cierpliwości:)

Napisano

Przepraszam, ze znowu pisze, ale ponawiam prosbe heh. Chcialbym sie tylko upewnic, czy dobrze bede wybieral karte dnia:)

Napisano

Ja kartę dnia wybieram wieczorem dzień przed (kartę na poniedziałek wybiorę dziś wieczorem). Tasuję dokładnie karty, zadając jednocześnie pytanie, co mnie będzie czekać następnego dnia, po czym rozkładam je w wachlarz i lewą rączką wyciągam jedną kartę :)

Gość Sowilo92
Napisano

Tak rozkład karta dnia, to jedna karta, wyciągnięta albo wieczorem na następny dzień, albo rano....a co do drugiego pytania, to oczywiście, są mężczyźni wróżący z Tarota i nie tylko, np. ja;)

Gość anatemka
Napisano

sa tez całe rozkłady pod tytułem 'karta dnia' ;)

mozna ciagnąć trzy: rano, południe, wieczór + np czwarta - podsumowanie.

kiedys robiłam rozkład na nastepny dzień z 6 czy 7 kart, już nie pamiętam.

Gość Sowilo92
Napisano

na faktycznie takie większe też są....ale nie używam....czasami tylko taki z trzech kart jeszcze...1. aura dnia...2. co się uda.....3. co się nie uda....coś takiego....