Skocz do zawartości

Medalik, srebrny naszyjnik i dziewczyna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sen przyśnił mi się tuż nad ranem, dzisiaj poznam pewną dziewczyne, ale ona była w tym śnie. Swoją drogą wiem że ona tak nie wygląda, była jako chłopczyca, krótkie włosy etc. Przyszła do pokoju gdzie spałam i obudziła mnie tak serdecznie jakbyśmy się już od dawna znały. Podarowała mi srebrny łańccuszek, dość gruby i piękny, oraz medalik zawieszony na sznurku. W medaliku była jakaś czerwona łamigłówka składająca się z kilku części.

Dodam że sen nosi te niezwykłe znamiona realności, a do tego czułam jakby ta dziewczyna była mi kimś naprawde bliskim.

Napisano

Piękny sen, dzięki tej dziewczynie spotkasz kogoś wyjątkowego,najprawdopodobniej mężczyznę,aczkolwiek nie wykluczam kobiety nie wnikam jakiej orientacji jesteś, w każdym bądź razie osoba ta będzie już w związku lub dopiero co po i będziesz się zastanawiała czy warto się z tą osobą związać, będziesz miała niezły dylemat,bo to spadnie na Ciebie niespodziewanie:)

Napisano

Sama Atheo wiesz, że sen jest bardziej proroczy niż do tłumaczenia :) Tak jak Ci mówiłam nie wiem czemu, ale przy oobe często sny robią się prorocze, czasami karmiczne. Wiesz może zapytaj o swoją karmę Dharmę-ona zna się na tym :)