Glizdka Napisano 28 Czerwca 2010 Napisano 28 Czerwca 2010 Witam, od jakiegoś czasu męczy mnie pewien sam, czasem się różni ale ogólnie chodzi o to samo. Śni mi się, że piję gęsty sok i w pewnym momencie orientuje się, że jest w nim pełno much. Nie mam pojęcia co to może znaczyć, a senniki nie są "dokładne" przykładowo: śni mi się, że jestem na jakimś bazarze brudnym i śmierdzącym, gdzie chcę kupić kubusia. Sprzedawca oferuje mi kubusia w kanistrze po benzynie - mówię, że nie chce takiego, po czym on podaje już otwartego kubusia w szklanej butelce, który jednak nie był nalany do pełna, więc dolewa do niego z innego pojemnika i wkłada palec - ja stwierdzam, że niewiadomo ile tak przeleżał i jeszcze będzie jakiś kwaśny. W końcu kupuję w normalnym sklepie kubusia, piję go (zupełnie normalny zwyczajny kubuś) i jak odkładam go na bok nagle zauważam, że jest w nim pełno much, a ja zastanawiam się jak wiele z nich wypiłam i bierze mnie niesmak, nie na wymioty, nie jest mi niedobrze, mam jedynie niesmak. Może mi ktoś pomóc? Cytuj
Atapi Napisano 29 Czerwca 2010 Napisano 29 Czerwca 2010 W sumie przekaz snu jest raczej jasny. W symbolice snu naszą energią jest woda, u Ciebie pojawia się sok ale w kanistrze więc chodzi o Twoją energetykę. W kolejnym soku znajdują się muchy (symbolizują natrętne myśli, sprawy powracające i wszystko to co zepchnięte w podświadomość a nieodreagowane), czyli masz problem z wyciszeniem się, odreagowaniem, doładowaniem energii. Myślę, że dobrze zrobiłaby Ci medytacja i oczyszczanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi