Skocz do zawartości

Diabeł, przepaść i cztery 4

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie mam prośbę o interpretację dwóch snów.

1. Ostatnio śniło mi się że szedłem sobie po mojej ulicy i w pewnym momencie za mną rozstąpiła się ziemia było widać lawę, płomienie i unoszący się dym. Z tego wychylił się diabeł złapał mnie za kostki i zaczął ciągnąć do siebie mówiąc: "zabiorę Ci wszystko co kochasz". W jakiś sposób uwolniłem się z jego uścisku po czym się obudziłem.

2. Ostatnio też dość często śni mi się coś takiego że w moim śnie pojawia się dziewczyna którą znam i coś do niej czuję, w raz z tą dziewczyną pojawiają się cztery cyfry są to 4, w sumie nic się poza tym że ja widzę się nie dzieje ale za każdym razem w raz z nią są te cyfry, trochę mnie intrygują i nie wiem co one mogą oznaczać.

Z góry dziękuje za pomoc w "rozgryzieniu" tego co mi się śni.

Pozdrawiam ;)

Napisano

Sen pierwszy to strach przed utratą kogoś bliskiego,obawiasz się,że ktoś może czyhać na Twoje szczęście,jesteś pełen obaw, których być może nie uzewnętrzniasz, jednakże podświadomie w Tobie tkwią...

Drugi sen co do dziewczyny ze snu,to podejrzewam,że połączy Cię z nią jakaś pozytywna relacja,niekoniecznie związek...

Napisano

Witam!

Diabeł w snach może świadczyć o jakiś uzależnieniach które wyniszczją organizm sugerowałbym coś z dymem czyli ja znam dwa papierosy lub "zioło", chwytając ci za nogi może wskazywać na ta wersje mocniejszą ( zachwiana równowaga) na szczęści się z tego uwalniasz .

Co do dziewczyny tylko jedna rzecz przychodzi mi do głowy a mianowicie to że 4 jest związana z materią, pieniędzmi, władzą a w twoim przypadku jest to zwielokrotnione tak jak gdyby było to dla ciebie najważniejsze w życiu.

Pozdrawiam:

Sławomir

• Lubię to! 1