Skocz do zawartości

Pocałunek z trupem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio miewam dziwne sny i prosiłabym o ich interpretację.

Więc śnił mi się ostatnio piękny las i jezioro powite mgłą. Między jakimiś roślinami w wodzie, niedaleko brzegu widziałam martwą osobę. Podeszłam do niej i nie wiem dlaczego, ale chociaż ta osoba nie wyglądała jak mój chłopak, to ja wiedziałam że to on. Nachyliłam się nad martwym ciałem a ono otworzyło usta. 'Połknęłam' ten wydech, miał specyficzny zapach, lecz to nie był odór.

Nagle zostałam przeniesiona w jakieś inne miejsce które przypominało plan filmowy 'Katynia'. Oni strzelali do nas. Wszystkich zabili, uciekałam sama. Na koniec snu było ciemno. Pamiętam tylko tunel i jakiś odjeżdżający autobus na który patrzę z okna pokoju, w którym właśnie spałam.

Jak już wspomniałam, zależy mi na interpreatacji tego snu i z góry za nią dziękuję.

pozdrawiam.

Napisano

Według mnie ten sen oznacza zakończenie jakiegoś trudnego etapu w Twoim życiu,ponadto może wskazywać jakiś ważny moment dla związku i albo przejdzie on transformację albo podejmiesz decyzję o rozstaniu...Natomiast finalnie widzę jakieś pozytywne wiadomości, poszerzenie możliwości...

Napisano

to ciekawe, bo właśnie - jeśli chodzi o związek - rozpatrywałam wiele różnych spraw, ale myślę że bd wszystko w porządku.

no i dziękuję za interpretację.

pozdrawiam.

Napisano

Transformacja oznacza tu przemianę odkrywanie siebie na nowo:) jakby nowy rozdział, dla waszego związku:)

Napisano

miejmy nadzieję zę ten związek ma przyszłość i transformacja go umocni ;>

Napisano

Witam!

Ja ten sen widzę tak.

Twojego chłopaka coś gryziecoś związane z waszym związskiem trzyma to na razie w tajemnicy ( mgła) jest to sprawa z przeszłości, nie wie jak ci o tym powiedzieć bo wie że nie jest to dla ciebie przyjemne. Ta widomość może rzeczywiści coś zapoczątkować w twoim życiu (czy twój mężczyzna nie nosi się z zamiarem wyjazdu za granicę- odjeżdżający autobus).

Pozdrawiam:

Sławomir

Napisano

tzn tak on jedzie na dwa tygodnie na jakiś wyjazd (kolonia). może rzeczywiście coś ukrywa, sama nie wiem ale czuję ten 'wewnętrzny niepokój'. ostatnio dostawał w sumie wiad typu 'mam informacje o zdradzie dla twojej dziewczyny' (sam mi o tym powiedział więc nwm czy to prawda). no ale zobaczymy.

dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.