dywersyfikator Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 W moim śnie widziałem stopy ( do wysokości pół łydek ) trzech kobiet. Ich paznokcie (wszystkich stóp ) były pomalowane jednakowo , ale nie w jednym kolorze . Chyba w przecinające się skośnie paseczki. Jednym z kolorów był fioletowy , drugi jasny , może biały. Czułem , że dwie stopy należą do mojej klientki , ponieważ przez chwilę nad nimi przemknęła mi jej twarz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Indhi Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Tkwisz w jakiejś stagnacji być może rozmyślasz nad jakimś wyjazdem,ogólnie tu uwidacznia się duża chęć ruszenia ostro do przodu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atapi Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Utrata stóp w symbolice snu to utrata stabilności, pewności. Tu jest sytuacja odwrotna- same stopy Sądzę że sen ma za zadanie zwrócenie uwagi na Twoje życie uczuciowe co w sumie potwierdzały by kolory tych paznokci. Fiolet to symbol stałości a biel to osiągnięcie pełni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts