dywersyfikator Napisano 29 Czerwca 2010 Napisano 29 Czerwca 2010 W moim śnie widziałem stopy ( do wysokości pół łydek ) trzech kobiet. Ich paznokcie (wszystkich stóp ) były pomalowane jednakowo , ale nie w jednym kolorze . Chyba w przecinające się skośnie paseczki. Jednym z kolorów był fioletowy , drugi jasny , może biały. Czułem , że dwie stopy należą do mojej klientki , ponieważ przez chwilę nad nimi przemknęła mi jej twarz. Cytuj
Gość Indhi Napisano 29 Czerwca 2010 Napisano 29 Czerwca 2010 Tkwisz w jakiejś stagnacji być może rozmyślasz nad jakimś wyjazdem,ogólnie tu uwidacznia się duża chęć ruszenia ostro do przodu... Cytuj
Atapi Napisano 30 Czerwca 2010 Napisano 30 Czerwca 2010 Utrata stóp w symbolice snu to utrata stabilności, pewności. Tu jest sytuacja odwrotna- same stopy Sądzę że sen ma za zadanie zwrócenie uwagi na Twoje życie uczuciowe co w sumie potwierdzały by kolory tych paznokci. Fiolet to symbol stałości a biel to osiągnięcie pełni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi