oliszka Napisano 30 Czerwca 2010 Napisano 30 Czerwca 2010 Witam Dzisiejszej nocy miałam bardzo dziwny sen. Śniło mi się że jadłam tosta z ludzkim sercem. Proszę o interpretację. Cytuj
inflames Napisano 30 Czerwca 2010 Napisano 30 Czerwca 2010 Witam. Może skrzywdziłaś kogoś, lub masz coś na sumieniu. Wiąże się z tym jedzenie tego serca z tostem. Być może do tej krzywdy doszło w taki sposób, że nie miałaś świadomości że kogoś ranisz. pozdrawiam Cytuj
Slawomir Napisano 30 Czerwca 2010 Napisano 30 Czerwca 2010 Witam! Mięso w snach oznacza problemy zdrowotne. jesz tosta z tym mięsem a kakretnie sercem są za tem dwie możliwości ; 1) zła dieta - tost coś suchego dietetycznego - zbyt regorystyczna dieta 2) zjadasz serce problemy z układem krązeniwym. Albo krzyżówka dwóch powyższych zła dieta powoduje problemy krążeniwe ( zawroty głowy, omdlenia itp.) Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi