KitKat Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Przechodzę od razu do sedna sprawy. Podczas, gdy puszczane były oryginalne nagrania egzorcyzmu, zabawka rodzeństwa włączyła się. Nie wiem czy to taki zbieg okoliczności, bo często słyszałem o podobnych zjawiskach. Podczas nagrywania tej taśmy dochodziło do wielu zakłóceń elektroniki. Czy ktoś wie coś na ten temat? Pozdro, KitKat :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boadicea Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Tsuki, skad czerpiesz swoje informacje? Piszesz z taka pewnoscia, ze albo od wielu lat siedzisz w ezoteryce i masz olbrzymie doswiadczenie, albo czerpiesz wiedze z solidnych opracowan fachowych. Biorac pod uwage wiek, pierwsze wykluczam. Stad moje pytanie - na czym opierasz swoja wypowiedz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsuki Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Powiedzmy że wiem a skąd to wolę nie mówić. Nie zależy mi na waszej wierze w to co mówię więc jak napiszecie teraz że wszystko zmyśliłam to trudno :n2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boadicea Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Nie napisze nic na temat mojej wiary w Twoje slowa. Po prostu je wywale. Jestes niewiarygodna, a to powazne forum. Wypowiedzi spod pierzyny obnizaja poziom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts