Skocz do zawartości

wielka miłosc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czy nasz związek jest relacją karmiczną ja 1.9.1977 on 30 .10 1973 i jaka jest przyszłosc związku bardzo proszę o odpowiedz

Napisano

Nie jest to związek karmiczny... Przypuszczam, ze w tej chwili przechodzicie pewne problemy... Wynika to najprawdopodobniej z tego, ze jestes 7/16, a 16 to karma związków... Bardzo często fizycznie są to związki, w których następuje pewnego rodzaju kolizja pomiędzy rodziną a karierą. Bardzo często są to związki, w których partnerzy są rozdzieleni odległością i wtedy właśnie zaczyna się ten plan do przepracowania: ja wobec odpowiedzialności za miłość, ja wobec miłości, czy miłość jest na tyle silna w nas, czy my potrafimy na tyle intensywnie nad nią pracować, ale równie dobrze możemy doświadczać takiej lekcji pozostając w tym miejscu, czyli będąc narażonym na nieobecność partnera, bo jego kariera jest najistotniejsza, bo jego szef zlecił mu takie a nie inne wyjazdy. Dlatego zdecydowanie należy pamiętać, że nosząc w swoim portrecie tą wibrację już jest to informacja o tym, aby zwrócić szczególną uwagę na związki i aby związki tworzyć w oparciu o głębię miłości i nadanie szczególnych praw miłości w naszym życiu. Mając tę wibrację w swoim portrecie numerologicznym tak naprawdę człowiek musi się nauczyć, bo takie podjął na siebie zobowiązanie, tworzenie harmonii wewnętrznej i więzi z drugim człowiekiem pomimo dysharmonii świata zewnętrznego otaczającego partnerów, a czasem pomimo dysharmonijnego partnera, który jest obiektem naszego uczucia.

...będzie trochę pod górkę, ale jaka bedzie przyszłość Waszego związku, zależy wyłącznie od Was.

Napisano

dziękuję za odpowiedz ,ale ja jestem 7 z 34 a nie z16.żeczywiscie jestesmy rozdzieleni odległoscią masz rację bo on mieszka w innym miescie i dzieli nas 180 km ale między nami miłosc jest wielka ogromne przyciąganie .Czy mogła bys mi odpowiedziec bardzo bym prosiła kiedy zamieszkamy razem .3 lata temu rozwiodłam się i mam 3 dzieci mam za sobą cięzki rozwód jestem własnie w nowym związku z partnerem którego datę urodzenia podawałam powyzej .

Napisano

Hmm... To by było raczej pytanie do kart. W dziale "Wróżby, Przepowiednie' można prosić o wróżbę ("Prośba o wróżbę"). Przynajmniej ja na podstawie numerologii nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie... :( Pozdrawiam i życze wszystkiego dobrego :)

Napisano

Moze ja wtrace tu swoje trzy grosze :)otoz maddie88 ma racje jesli chodzi o ta 16 ,w Twoim przypadku ona wysteruje choc i TY masz racje z ta 34,otoz sa roznego rodzaju sposoby liczenia .Kazdy jest dobry i nalezy brac pod uwage wszystkie to po pierwsze.Po drugie liczba Waszego zwiazku to 4 ale wynika ona z 13 ,a wiec liczby karmicznej.Trzecia sprawa to Ty ta 16/7 masz rowniez w 2 Punkcie zwrotnym .Ten rok jest takim rokiem przelomowym tego IIPZ,pozniej przechodzisz w IIIPZ ,a wiec po wibracje 8 bardziej sprzyjajacej rodzinie.To jest taki wybiorczy skrot Twoich wibracji ,nalezaloby to wszystko skonfrontowac z wibracjami partnera aby miec pelny obraz tego zwiazku .Patrzac tylko na jego podst. wibracje widze ,ze ma 6 z drogi zycia i 4 z wibracji wcielenia ,a to swiadczy o potrzebie stabilizacji i potrzebie posiadania rodziny.Ma jednak tez 2 na minusie a to moze prowadzic do rozpadu zwiazkow. itd.itd.Aby miec pelny obraz to potrzebna bylaby pelna i dokladna analiza zwiazku.