Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy metoda bsm mogła by spowodować szybszy wzrost mięśni całego ciała?

Napisano

o ile sie orientuję w założeniach bsm, celem tej metody jest harmonia ciała.

więc jeśli masz za dużo mięśni, to tych mięśni ci ubędzie, jak masz za mało tłuszczu, to ci go przybędzie

i odwrotnie, w zależności od twojego stanu.

Napisano

pierwsze słyszę o bsm, ale dzięki twojemu postowi sosnowiczanin tak zacząłem rozmyślać: co to jest harmonia ciała?

Np. ja mam niedowagę, powinienem parenaście kilo więcej ważyć niż jest to aktualnie. Odżywiam się normalnie, ruszam się normalnie albo i więcej, a jednak mam tą niedowagę. Po prostu mam taką naturę. Które z tych dwóch zestawionych ze sobą ciał pozostają w harmonii swoim układzie: ciało o proporcjonalnej masie do wzrostu, czy ciało które z natury (jeśli w ogóle coś takiego jest) ma mniejszą masą w stosunku do swojego wzrostu i w tej masie pozostaje?

Napisano
jesteś po prostu chudy lol

Nie pytałem się jaki jestem, zadałem jednak bystre pytanie co to jest harmonia ciała. Dzięki Seid za odpowiedź :)

Napisano

chodzi mi o to, że jak nie ma problemów z ciałem z powodu swojej postury, to się ich nie doszukuj. proste.

• Ismer zmienił tytuł na Szybszy rozwój mięśni metodą bsm?