Garou Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Otóż niedawno śnił mi się dziwny sen. Nie wiem czy cokolwiek może on oznaczać, ale jednak zainteresował mnie i chcę zapytać o jego ewentualną interpretację. Sen wyglądał tak: Wszedłem do McDonald'a, który jednak bardziej przypominał pewien sklep mieszczący się w miejscu gdzie mieszkam. Przy ladzie stała moja nauczycielka angielskiego* ubrana w strój pracownika McDonald. Gdy ją zobaczyłem, byłem bardzo zaskoczony i pewna cząstka mnie jakby się gdzieś w środku mnie cicho z niej śmiała, lecz moja zewnętrzna postawa nie dawała niemalże nic do zdradzenia. Starałem się być wyrozumiały, nie zwracać uwagi na komizm sytuacji i okazywać należyty szacunek tejże nauczycielce. I wychodziło mi to bardzo dobrze. Zamiast zamówić u niej coś do jedzenia, czy choćby coś kupić - poprosiłem ją o wypłatę pieniędzy z mojego konta. O ile dobrze pamiętam wszystkich pieniędzy. A ona spokojnie i sumiennie to zrobiła. Czy ten sen coś oznacza :?: * - w realnym życiu mam do tej nauczycielki dosyć chwiejny stosunek. Nauczycielka ta jest można powiedzieć "spoko", stara się być zawsze miła, wyrozumiała i uśmiechnięta. Ale niezbyt podobają mi się jej sposoby nauki - zresztą nie tylko mi. Na lekcji czasami potrafimy przegadać z nią dużo czasu na temat spraw nie związanych w ogóle z lekcją, co mnie często irytuje, aczkolwiek z drugiej strony wisi. Jakiś szacunek staram się jej okazywać, ale nie rzadko jest on trochę lekceważący - w granicach przyzwoitości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garou Posted March 23, 2008 Author Share Posted March 23, 2008 Podświadomie czujesz że będzie Cię to sporo kosztować (chyba wiemy co ) Tak, ale ten śnił mi się zanim powstał na tym Forum temat który mógłby na to wskazywać. czujesz sie trochę niepewnie w nowej sytuacji, potrzebujesz podtrzymania i zapewnień, że robisz dobrze. Oj, tak! Nie dość że potrzebuję zapewnień że robię dobrze, to wydaje mi się że bardzo potrzebuję również konkretnych wskazówek jak postępować w sytuacjach, co do których zamierzam zmienić swoje zachowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts