Alodia Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Hej:) Mam przyjaciółkę, która niebawem wychodzi za mąż(miała kilka wątpliwości w tym względzie-ale teraz wydaje się, że jest dobrze). Śniło mi się jakiś czas temu, że byłam na jej ślubie(który odbywał się w moim kościele).Wszyscy goście czekali przed kościołem na wyjście młodej pary,owszem wyszła ale mojej koleżance zsunął się gorset i wypadła jej pierś.Poprawiła sukienkę.Wszyscy z zaciekawieniem czekali na dorożkę, która miała podjechać po parę młodą,oni schodzili ze schodów a pod nie podjechał brzydki,stary taki wiejski wóz-przystrojony starymi kwiatami. Bardzo mnie zmartwił te sen...zastanawia mnie tylko czy nie jest to efekt moich myśli o tym związku..nie chciałabym żeby to się sprawdziło.. Ciekawa jestem co o tym myslicie.. Pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alodia Posted March 23, 2008 Author Share Posted March 23, 2008 Mam nadzieję,że obie mamy rację,że jest wynik tylko mojego martwienia się..a nie dość dosadna przenośnia. Dziękuję [ Dodano: 2008-03-23, 22:42 ] Mam do Ciebie jeszcze jedną prośbę,jeśli będziesz miała ochotę to wróć do mojego snu"tajemnicza staruszka"(teraz na ok 4tej stronie).Jestem bardzo ciekawa co o nim myslisz...jeden z dziwniejszych snów jaki mi się przytrafił. Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts