Kataszaa Napisano 5 Lipca 2010 Napisano 5 Lipca 2010 Witam mój sen, jest troche zabawny jednak prosiłabym o możliwie realistyczną interpretację. Otóż wczoraj śniła mi się goniąca mnie ulicą świnia, która gdy mnie dogoniła przytulała sie i ogólnie kazała sie głaskać. Kiedy ją wpuściłam do klatki żeby przed nią uciec, uwolniła sie i dalej mnie goniła. Z góry dzieki Cytuj
Slawomir Napisano 5 Lipca 2010 Napisano 5 Lipca 2010 Witam! Poglądy na temat świń bardzo zależą od kultury my Polacy przejeliśmy sporo do Żydów uważając to zwierzę za nieczyste i głupie zaś chińczycy uważają ją za mądrą i bardzo towarzyską. I to twoja swinka to taka chińska świnia a ty na siłe chcesz ją zamknąc w klatce.Co to może dla ciebie oznaczać? Jest w twoim życiu jakiś pogląd, sprawa, osoba, która przy przyjżeniu się mu dokładnie jest zupełnie inny niż ci się zdaje dotknięty różdżką tolerancji z kopciuszka zamieni się w miłą i symatyczna osobę, wydarzenie itp. pozdrawiam; Sławomir Cytuj
Gość Indhi Napisano 5 Lipca 2010 Napisano 5 Lipca 2010 Ktoś kto sprawił Ci w przeszłości przykrość znowu zaatakuje...być może jakaś odnowiona przyjaźń, kumpelstwo,może dałaś komuś drugą szansę... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi