Skocz do zawartości

Jak sprawić by mężczyzna się we mnie zakochał?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zakochałam się od pierwszego wejrzenia w mężczyźnie o 15 lat starszym. Jest osobą samotną, jednak skrytą w dodatku moim wykładowcą. Nie mogę ujawnić swoich uczuć ale jak sprawić by on poczuł to samo. Jakis rytuał, czar czy coś?

Napisano

daruj. na iluzjach spowodowanymi dysharmoniami w rodzinie nie buduje się szczęścia.

Napisano

wez dziewczyno sie za kogos w twoim wieku a nie za starego chlopa

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Dziewczyna prosi o poradę a tu odpowiedż jakby robiła coś złego.....po co takie komentarze? Czy to jest czyjaś wina że zako****e się w kimś? Serce nie sługa.

Napisano
Zakochałam się od pierwszego wejrzenia w mężczyźnie o 15 lat starszym. Jest osobą samotną, jednak skrytą w dodatku moim wykładowcą. Nie mogę ujawnić swoich uczuć ale jak sprawić by on poczuł to samo. Jakis rytuał, czar czy coś?

A nie lepiej popisać się elokwencją i inteligencją?

Swoją drogą - mnie ta różnica wieku jakoś nie razi, zdarza się ;p

Napisano
dorota, bo robi cos złego, dokształć się w tym temacie :chytry:

Que? O_o

A co złego robi? Jeśli to żart, to nie załapałam.

Napisano

Ja też chciałabym wiedzieć co złego robi. I nie rozumiem komenatarza o "dokształcaniu". Nie wiem czy to był żart ale może szalenie "inteligentny" Mefi nam to wytłumaczy....

Napisano

chodziło mi o próbę rzucenia uroku na faceta, mam nadzieje, że to doprecyzowanie ci wszytko wyjaśni :chytry:

Napisano

Tu akurat się z Tobą zgadzam....choić bywają drastyczne przypadki czy trzeba zadziałać w ten sposób np. gdy rzucono na Ciebie czar i chcesz się go pozbyć. Uważam że jesli nie da rady samemu nic zrobić i mimo wysiłków facet nie jest Tobą zainteresowany to raczej trzeba zostawić sprawę w spokoju no chyba ze po jakimś czasie coś samo się ruszy. To może być odpowiedż na pytanie Jedynki1986. Ja nie próbowałabym żadnych uroków bo może to zaszkodzić. A Tobie Mefi oddaję honor i sorry ze naskoczyłam:))

• 4 tygodnie później...
Napisano

Jedynka1986 - jeśli nadal czytasz ten temat, odradzam ci z całego serca! jak to napisałaś "sprawianie by on poczuł to samo" poprzez rytuały itp.

Nie wolno naginać czyjejś tzw. wolnej woli do swojego "widzi mi się"

Dlaczego chcesz Z m u s i ć kogoś kogo Pokochałaś do czegoś czego on być może Nie chce?

Zapewniam cię że takie działania nie prowadzą do niczego dobrego- tak łagodnie ujmując...

Jesteś kobietą- poszukaj więc innych metod!

I jeśli ci naprawdę na nim Zależy... nie związuj go w ten sposób z sobą.

(skutki takich przedsięwzięć obserwuję na co dzień u kogoś z rodziny- są naprawdę przerażające- i to nie jest przenośnia!)

A to się uniosłam.... ale nie wytrzymałam czytając tą "niewinną" prośbę...

Napisano

Mam to samo tylko w drugą stronę, tzn ja jestem starszy i nie zainteresowany. I przyłaczam się do rad Doroty i Belladonny! Daj sobie czas i nie rób nic na siłę!!

Jesteś bardzo młoda i wydaje mi się,że to dość powszechne "zauroczenie" nauczycielem. Poczekaj na prawdziwe uczucie, bo to chyba nim jeszcze nie jest.

Napisano
Mam to samo tylko w drugą stronę, tzn ja jestem starszy i nie zainteresowany. I przyłaczam się do rad Doroty i Belladonny! Daj sobie czas i nie rób nic na siłę!!

Jesteś bardzo młoda i wydaje mi się,że to dość powszechne "zauroczenie" nauczycielem. Poczekaj na prawdziwe uczucie, bo to chyba nim jeszcze nie jest.

A co to prawdziwe uczucie?

Napisano
A co to prawdziwe uczucie?

Tak trochę przez doświadczenie lat. Kilka razy wydawało mi się, że prawdziwe było, ale za każdym razem tamto wygasało i przychodziło inne, a to poprzednie wydawało mi się wtedy infantylne, a jak przyszło ostatnie, to już wiedziałem/ poczułem bardziej, że to jest właśnie TO. Teraz wiem, że nic na siłę i gdy przyjdzie czas i dojrzejemy, to będziemy wiedzieli. Gdy całkowicie wypełni myśli, uczucia i odczucia. Choć ze spełnieniem może być różnie.

Podtrzymuję radę o cierpliwym poczekaniu, czy się wzmocni czy osłabnie. Ale co po „uczuciu”.. zdobywanym.. Ono musi się narodzić!