Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kochani,

straszna rzecz na forum! Żadnego ćwiczenia nie ma ;), także daję coś od siebie :)

1. Ile rodzeństwa mam?

2. Płeć, wiek, wygląd, charakter?

3. Jaka jest różnica wieku między mną a nim/nią/nimi?

4. W jakim miesiącu się urodził/-ła/-li/-ły?

5. Czy on/ona/oni/one mają własne rodziny, dzieci? Jeśli tak, to można podać ilość, płeć i wiek.

Odpowiedź w niedzielę wieczorkiem :)

Powodzenia :*

Napisano

Ostatnio dobrze poszło, więc teraz pewnie lipa :diabelek:

1. Ile rodzeństwa mam? Sprawiedliwość Jedno, brat (musi być po równo ;)

2. Płeć as Mieczy mężczyzna

wiek 8 Mieczy Między 20 a 30 lat

wygląd Diabeł No chyba przystojny ;) albo owłosiony, może ma brodę, długie włosy..coś w oczach, może pociągający dla kobiet

charakter 6 Mieczy Może należy do tych co się nie zwierza z problemów? Chyba sporo się dzieje w jego głowie i tak naprawdę nie znacie jego natury.. Można na niego liczyć w trudnym momencie, wspiera najbliższych.. może ma w głowie sporo pomysłów ..

3. Jaka jest różnica wieku między mną a nim/nią/nimi? 6 kielichów 3-12 lat, ale myślę że raczej mniej niż więcej :)

4. W jakim miesiącu się urodził/-ła/-li/-ły? 10 Mieczy jesień,zima może październik, ewentualnie znak zodiaku wodnik :)

5. Czy on/ona/oni/one mają własne rodziny, dzieci? Jeśli tak, to można podać ilość, płeć i wiek.

10 Monet, ma rodzinę, prawdopodobnie

Wisielec Bardzo prawdopodobne, że starają się o dzidziusia lub czekają na odpowiedni moment..albo mają synka :slonko:

Tyle moich wywodów

Gość eterna567
Napisano (edytowane)

1. Ile rodzeństwa mam? - As Pucharów - jedno

2. Płeć - 7Mieczy - mężczyzna

wiek - 9 Buław - Między 25 a 30 rokiem życia, raczej bliżej 30

wygląd - Królowa Mieczy - jasny lub ciemny blondyn, długie włosy, szczupły, niezbyt rozbudowany fizycznie, rozwodnik, lub po wieloletnim związku

charakter - 4 Monet - pracowity, ceni wartość pieniądza, moze mieć zadatki na skąpca, ale w trudnych chwilach jest zdecydowanie osobą na którą można liczyć, solidny i prawdomówny, mam wrażenie iż mówi to co mysli

3. Jaka jest różnica wieku między mną a nim/nią/nimi? 3 Mieczy - myśle że około 3 - 6 lat, ale raczej wzwyż, jest starszy;)

4. W jakim miesiącu się urodził/-ła/-li/-ły? 10 Mieczy jesień, zima obstawiam listopad;)

5. Czy on/ona/oni/one mają własne rodziny, dzieci? - 4 Pucharów, 9 Pucharów - nie ma, ale bardzo by chciał, chociaz może tego nie okazywać po sobie, nadal tęskni za tym co utracił

Wisielec - ma synka

Wreszcie jakieś ćwiczonko:) dzięki cosmo:)

Edytowane przez eterna567
Gość Ambere
Napisano

Cosmo :oczko: ja tez ćwiczę więc czekaj na mnie :jezyk:

Gość Ambere
Napisano

1. Ile rodzeństwa mam? Pustelnik -jedno

2. Płeć, Dwa denary-męska

wiek- 18 lub 38,

wygląd-Królowa Mieczy- jasne włosy ,niebieskie oczy, budowa ciała raczej delikatna

charakter-As Mieczy-waleczny odważny wytrwały...może nawet nieprzeciętnie uzdolniony

3. Jaka jest różnica wieku między mną a nim/nią/nimi? Sprawiedliwosc 8-11 lat

4. W jakim miesiącu się urodził/-ła/-li/-ły? 10 mieczy maj

Rodzinę czy ma? Koło fortuny chciałby ale się boi

Dzieci-Gwiazda marzy o tym …

Napisano

No to czekamy jeszcze na Megg i Sehn ile trzeba będzie i jak tylko się pojawią, dajemy odpowiedź :D

Napisano

1. Ile rodzeństwa mam? - rycerz kielichów - 1 młodszego brata

2. Płeć, wiek, wygląd, charakter? - płeć - rycerz bereł - mężczyzna,

wiek - Sprawiedliwość - koło trzydziestki, może 28 lat;

wygląd - Wieża - taki bardzo specyficzny, trochę może mieć śmieszne kształty ciała,wyraźne rysy twarzy, piwne, brązowe oczy, ciemne włosy i ciemna karnacja,

charakter - 10 kielichów - bardzo przyjacielski, emocjonalny, bardziej kieruje się emocjami niż rozumem, ma zdolność do jednania ludzi, do nawiązywania kontaktów,

3. Jaka jest różnica wieku między mną a nim/nią/nimi? - Księżniczka bereł, Rydwan - chyba jakaś niewielka, może rok?

4. W jakim miesiącu się urodził/-ła/-li/-ły? - 9 kielichów - wrzesień

rodzina - 8 dysków - ma własną rodzinę,

dzieci - Aeon (sąd) - tak, ma dzieci,

ile, płeć - 4 bereł, 5 dysków - 2 dzieci, chłopak i dziewczynka, lub dwóch chłopaków

Przepraszam że tak długo ale praca mnie wykańcza.. :o

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Zdążyłam....uuuuuuffff zaraz postawię......

Edytowane przez Arivo
Napisano (edytowane)

1. Ile rodzeństwa mam?......Paż pucharów,Siła...jest Was troje,masz 2 rodzeństwa....

2. Płeć, wiek, wygląd, charakter?.........2 pucharów,3 buław,3 monet.8 mieczy,2 buław,diabeł ....nie dziwiłabym się gdyby to były bliźniaki,czyli masz brata i siostrę...młodszych od Ciebie,wiek 23 lata,oboje ciemni szczupli,Twój brat może nosić brodę,taki charakterystyczny zarost,modnie obcięty,raczej chyba łysy,ale owłosiony tors może mieć...sady...ona,szczupła też ciemna długo się nosi,tuniki...trochę za obszernie w stosunku do swoich wymiarów....Charakter,ona zamknięta w sobie...małomówna,on seksowny podobający się kobietom

3. Jaka jest różnica wieku między mną a nim/nią/nimi?......Umiarkowaniemyślę,że może niecały rok...do 2 lat

4. W jakim miesiącu się urodził/-ła/-li/-ły?..........Królowa pucharów...w trygonie wody...rak,skorpion ryby...chyba te ostatnie....więc luty,marzec

5. Czy on/ona/oni/one mają własne rodziny, dzieci? Jeśli tak, to można podać ilość, płeć i wiek.................9 monet,5 buław,wieża....tak mają ,ale brat ma synka.....2 latka,siostra stara się o dziecko chyba ma kłopoty....może już poroniła...a jeżeli nie to ma......to dziewczynkę...malutką niecały miesiąc....

Edytowane przez Arivo
  • Lubię to! 1
Napisano

Dziewczynki, poczekamy na Sehn jeszcze, bo chętna była :)

Napisano
Dziewczynki, poczekamy na Sehn jeszcze, bo chętna była :)

Dzięki za pamięć kochana, nie czekajcie na mnie jednak -jak zajrzałam po weekendzie do wątku w "powróżę" to aż się przeraziłam... nie wygrzebię się przez tydzień pewnie ;)

Napisano

1. Ile rodzeństwa mam?

6 monet- brat

Wiek?-5 mieczy-może z 35 lat

Wyglad?-4 kielichy-niski pulchny taka skwaszona mina troche,mały grubasek zarost lekko łysiejący albo wysokie czoło

Charakter?-7 monet-samotnik,troche wyizolowany

Ty paz monet-on 10 monet-około 10 lat

10 buław- maj

Czy ma dzieci?3 mieczy nie ma

Czy ma rodzine?8 monet-tak jest w związku może nawet już 7 8 lat

Napisano (edytowane)

No to zamieszczam odpowiedź :)

1. Mam dwójkę rodzeństwa - przyrodniego w dodatku ;)

2. Dwie siostry - dwa przeciwieństwa z charakteru; Aga - 42l., Renia - 41l.

3. Między mną a Agą różnica wieku wynosi 16 lat, a między mną a Renią - 15. Sporo :)

4. Aga urodziła się w styczniu, a Renia w kwietniu

5. Obie mają już własne rodziny - Aga urodziła dziewczynkę (17l.) i chłopca (14l.), Renia ma dwie córki - 18 i 19 lat :)

Ostatnio dobrze poszło, więc teraz pewnie lipa :diabelek:

1. Ile rodzeństwa mam? Sprawiedliwość Jedno, brat (musi być po równo ;) - tak mi się skojarzyło, że 11=1+1, no a poza tym babeczka trzyma wagę z dwoma szalami ;)

2. Płeć as Mieczy mężczyzna

wiek 8 Mieczy Między 20 a 30 lat

wygląd Diabeł No chyba przystojny ;) albo owłosiony, może ma brodę, długie włosy..coś w oczach, może pociągający dla kobiet

charakter 6 Mieczy Może należy do tych co się nie zwierza z problemów? Chyba sporo się dzieje w jego głowie i tak naprawdę nie znacie jego natury.. Można na niego liczyć w trudnym momencie, wspiera najbliższych.. może ma w głowie sporo pomysłów ..

3. Jaka jest różnica wieku między mną a nim/nią/nimi? 6 kielichów 3-12 lat, ale myślę że raczej mniej niż więcej :)

4. W jakim miesiącu się urodził/-ła/-li/-ły? 10 Mieczy jesień,zima- trafiłaś w Agę może październik, ewentualnie znak zodiaku wodnik :)

10 Monet, ma rodzinę, prawdopodobnie

Wisielec Bardzo prawdopodobne, że starają się o dzidziusia lub czekają na odpowiedni moment..albo mają synka :slonko: - no ewidentnie Agę widziałaś w połowie ;)

Tyle moich wywodów

1. Ile rodzeństwa mam? - As Pucharów - jedno

2. Płeć - 7Mieczy - mężczyzna

wiek - 9 Buław - Między 25 a 30 rokiem życia, raczej bliżej 30

wygląd - Królowa Mieczy - jasny lub ciemny blondyn, długie włosy, szczupły, niezbyt rozbudowany fizycznie, rozwodnik, lub po wieloletnim związku w tej Królowej wylazła Aga, rozwód ma za sobą ;)

charakter - 4 Monet - pracowity, ceni wartość pieniądza, moze mieć zadatki na skąpca, ale w trudnych chwilach jest zdecydowanie osobą na którą można liczyć, solidny i prawdomówny, mam wrażenie iż mówi to co mysli

3. Jaka jest różnica wieku między mną a nim/nią/nimi? 3 Mieczy - myśle że około 3 - 6 lat, ale raczej wzwyż, jest starszy;)

4. W jakim miesiącu się urodził/-ła/-li/-ły? 10 Mieczy jesień, zima obstawiam listopad;) miecze raczej zimę Ci pokazały ;)

5. Czy on/ona/oni/one mają własne rodziny, dzieci? - 4 Pucharów, 9 Pucharów - nie ma, ale bardzo by chciał, chociaz może tego nie okazywać po sobie, nadal tęskni za tym co utracił 9 pucharów na moje oko rodzinnie wygląda :)

Wisielec - ma synka - no i znów Agę pokazało :)

Wreszcie jakieś ćwiczonko:) dzięki cosmo:)

1. Ile rodzeństwa mam? Pustelnik -jedno

2. Płeć, Dwa denary-męska

wiek- 18 lub 38, - z wiekiem baaardzo blisko :)

wygląd-Królowa Mieczy- jasne włosy ,niebieskie oczy, budowa ciała raczej delikatna

charakter-As Mieczy-waleczny odważny wytrwały...może nawet nieprzeciętnie uzdolniony

3. Jaka jest różnica wieku między mną a nim/nią/nimi? Sprawiedliwosc 8-11 lat blisko z tą różnicą ;)

4. W jakim miesiącu się urodził/-ła/-li/-ły? 10 mieczy maj i znów miecze zimę pokazały na moje oko ;)

Rodzinę czy ma? Koło fortuny chciałby ale się boi

Dzieci-Gwiazda marzy o tym - już wiesz, że gwiazda dzieciaczki Ci pokazała ;)

1. Ile rodzeństwa mam? - rycerz kielichów - 1 młodszego brata

2. Płeć, wiek, wygląd, charakter? - płeć - rycerz bereł - mężczyzna,

wiek - Sprawiedliwość - koło trzydziestki, może 28 lat;

wygląd - Wieża - taki bardzo specyficzny, trochę może mieć śmieszne kształty ciała,wyraźne rysy twarzy, piwne, brązowe oczy, ciemne włosy i ciemna karnacja, - idealnie pasuje pod obie :)

charakter - 10 kielichów - bardzo przyjacielski, emocjonalny, bardziej kieruje się emocjami niż rozumem, ma zdolność do jednania ludzi, do nawiązywania kontaktów,

3. Jaka jest różnica wieku między mną a nim/nią/nimi? - Księżniczka bereł, Rydwan - chyba jakaś niewielka, może rok?

4. W jakim miesiącu się urodził/-ła/-li/-ły? - 9 kielichów - wrzesień

rodzina - 8 dysków - ma własną rodzinę,

dzieci - Aeon (sąd) - tak, ma dzieci,

ile, płeć - 4 bereł, 5 dysków - 2 dzieci, chłopak i dziewczynka, - utrafiłaś w Agę ;)lub dwóch chłopaków

Przepraszam że tak długo ale praca mnie wykańcza.. :o

1. Ile rodzeństwa mam?......Paż pucharów,Siła...jest Was troje,masz 2 rodzeństwa.... - brawo Arivko! Jako jedyna podałaś prawidłową cyfrę :)

2. Płeć, wiek, wygląd, charakter?.........2 pucharów,3 buław,3 monet.8 mieczy,2 buław,diabeł ....nie dziwiłabym się gdyby to były bliźniaki,czyli masz brata i siostrę...młodszych od Ciebie,wiek 23 lata,oboje ciemni szczupli,Twój brat może nosić brodę,taki charakterystyczny zarost,modnie obcięty,raczej chyba łysy,ale owłosiony tors może mieć...sady...ona,szczupła też ciemna długo się nosi,tuniki...trochę za obszernie w stosunku do swoich wymiarów....Charakter,ona zamknięta w sobie...małomówna,on seksowny podobający się kobietom

3. Jaka jest różnica wieku między mną a nim/nią/nimi?......Umiarkowaniemyślę,że może niecały rok...do 2 lat - powyżej 14 lat ;)

4. W jakim miesiącu się urodził/-ła/-li/-ły?..........Królowa pucharów...w trygonie wody...rak,skorpion ryby...chyba te ostatnie....więc luty,marzec

5. Czy on/ona/oni/one mają własne rodziny, dzieci? Jeśli tak, to można podać ilość, płeć i wiek.................9 monet,5 buław,wieża....tak mają ,ale brat ma synka.....2 latka,siostra stara się o dziecko chyba ma kłopoty....może już poroniła...a jeżeli nie to ma......to dziewczynkę...malutką niecały miesiąc....

1. Ile rodzeństwa mam?

6 monet- brat

Wiek?-5 mieczy-może z 35 lat - bardzo blisko z wiekiem kochana :)

Wyglad?-4 kielichy-niski pulchny taka skwaszona mina troche,mały grubasek zarost lekko łysiejący albo wysokie czoło

Charakter?-7 monet-samotnik,troche wyizolowany

Ty paz monet-on 10 monet-około 10 lat - bliziutko :)

10 buław- maj - ładnie buławki wiosnę pokazały, czyli na Renię i kwiecień :)

Czy ma dzieci?3 mieczy nie ma

Czy ma rodzine?8 monet-tak jest w związku może nawet już 7 8 lat

Chyba troszkę trudne ćwiczonko :)

Edytowane przez Cosmo
Napisano

Kochane moje śliczości,

ćwiczenie do łatwych nie należało, dlatego brawa należą się wszystkim :) Jestem z Was baaaardzo dumna :*

Na moje oko kosmity najwięcej trafień miała

Megg_

i do niej wędruje punkcik zwycięzcy [chociaż szkoda, że nie popuściła wodzy fantazji i nie rozbroiła mnie i tym razem pikantnymi wstawkami, hehe, lov ya ;)] :)

Specjalny punkt uznania również dla Arivki,

która jako jedyna utrafiła w liczbę rodzeństwa :)

:bukiet_na:

Zdolne bestyjki :)

Napisano

oo dziękuję :) Jakoś nie dałam się ponieść tym razem ale następnym postaram się :D Gratuluję wszystkim:*

• 1 miesiąc temu...
Napisano

1. Ile rodzeństwa mam?jedno król denarów

2. Płeć, wiek, wygląd, charakter? - Ix denarów siostra, Gwiazda wiek 17lat, wygląd II miecze ciemna karnacja, ciemne włosy,Iv puchary spokojna

3. Jaka jest różnica wieku między mną a nim/nią/nimi?4 albo 2 lata Król denarów, II miecze,Iv puchary

4. W jakim miesiącu się urodził/-ła/-li/-ły?VI kochankowie ,stawiam na czerwiec

5. Czy on/ona/oni/one mają własne rodziny, dzieci? Jeśli tak, to można podać ilość, płeć i wiek. myślę,że jest żoną bo wyszła kapłanka, wisielec, mag ,ale co do dzieci musi na nie poczekać

Pozdrawiam