niceorka Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 Witam. Bardzo proszę o interpretację. 3 zęby bez korzeni trzymam w otwartej dłoni. Wiem, że to moje zęby, i że chcę je tam z powrotem mieć. Czekam w poczekalni u dentysty. Dziękuję ewentualnej życzliwej duszy. Pozdrawiam Cytuj
niceorka Napisano 6 Lipca 2010 Autor Napisano 6 Lipca 2010 A, zapomniałam dodać, korzenie zostały na swoim miejscu! Cytuj
astroa Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 stracilas cos ostatnio albo obawiasz sie utraty czegos(zarowno materialnego jak i osoby)? Cytuj
Tęcza Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Zęby to zapowiedz problemów do usunięcia sen sugeruje o trzech problemach z którymi musisz się uporać w najbliższym czasie. Cytuj
metanoia Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Witam.Bardzo proszę o interpretację. 3 zęby bez korzeni trzymam w otwartej dłoni. Wiem, że to moje zęby, i że chcę je tam z powrotem mieć. Czekam w poczekalni u dentysty. Dziękuję ewentualnej życzliwej duszy. Pozdrawiam Mam dziwne przeczucie, że to symbol śmierci lub katastrofy. Od dawna zęby w snach są symbolem śmierci lub poważnej choroby. Cytuj
niceorka Napisano 7 Lipca 2010 Autor Napisano 7 Lipca 2010 Dziękuję wszystkim za odpowiedź. Mam nadzieję, że to tylko problemy do załatwienia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi