mimi13 Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 jestem w wysokim budynku, stoje na dachu/tarasie, skad mam widok na inne budynki drzewa baseny/wode.podoba mi sie ten widok. dzien jest jasny sloneczny.jest tam ze mna ktos kto jakby mnie oprowadzal,dom w ktorym jestem jest jasny czysty i jest tam duzo przestrzeni,drzwi do pomiedzczen sa otwarte,sciany korytarza sa jasno zolte.zadaje jakies pytanie oprowadzajacemu mnie mezczyznie,odpowiada"zapytaj pani Helenki". Cytuj
Gość Indhi Napisano 8 Lipca 2010 Napisano 8 Lipca 2010 Ten sen wskazuje na Twój niedosyt wysokie aspiracje, ale małe możliwości z powodu braku własnych działań jesteś troszkę osobą oderwaną od rzeczywistości,masz swój świat piękny zresztą, bo Twoje wnętrze jest bardzo ciepłe i przytulne, tylko ,że nie każdy ma do niego dostęp...przede wszystkim w życiu stawiaj na siebie na swój rozwój intelektualny, bo masz spore pokłady możliwości, ale bez działania to nic z tego nie wyjdzie:) jesteś taką fajną i ciepłą duszyczką:)uważaj na chwilowe zauroczenia, bo teraz będziesz na nie podatna... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi